Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdelingsregnskab

+1
Hej,

Jeg har lige købt e-conomic, samt lager og projektstyring. Nu støder jeg så på et stort problem, det er ikke muligt at give projekter og fakturaer en samlet afdeling.

Det betyder jeg når man skal lave en faktura skal sætte afdeling på samtlige linjer. Det kan jeg dog tilnærmelsesvis se mig udover. Men når man henter linjerne fra et projekt, så er det tung kost at skulle ind på måske 200 linjer og sætte afdeling på.

Jeg kunne godt tænke mig en mulighed for at benævne projekter, fakturaer mv. med afdeling I hovedet, således det kommer med på den enkelte linje og man derved kan køre et effektivt afdelingsregnskab. ?

Er det en mulighed?
i Forslag » Projektstyring af (130 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej

Jeg kører ikke selv afdeling. men har bemærket samme udfordring -  det burde give god mening at indføre en sådan funktion at hele faktura tildes den pågælgende afdeling.
Forslag af (2.3k points)
Hej,

 
Mange tak for dit indlæg.

Som jeg kan forstå ud fra hvad du skriver, kunne du godt tænke dig, at du kan sætte en afdeling på selve fakturaen, så det vil blive styret på fakturaen og ikke på varelinjerne.

Da e-conomic bliver bogført på linjeniveau, altså hver varelinje bliver bogført, betyder dette at du ikke kan sætte en overordnet afdeling på selve fakturaen, da denne afdeling ikke kan overrulle linjerne.

Jeg har talt med nogle kollegaer angående dette, og det forholder sig sådan, at afdelingerne kan styres på varerne, og dette er ikke noget vi har i planerne skal styres anderledes.

Det er derfor desværre ikke muligt, at kunne tilføje en afdeling på fakturaniveau.

Jeg forstår godt dit behov for ideen – derfor kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan du bruger afdelingsregnskabet, og lidt nærmere om den situation med de 200 varelinjer, så jeg er helt med på din arbejdsgang – og måske kunne finde en løsning på dette.

 
Du må endelig skrive tilbage, hvis jeg har forstået det forkert.

Endnu engang tak for dit indlæg – og rigtig god sommer til dig. :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Marco Cipolla</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (340 points)
Hej Marco,

Når vi udfører et stykke vedligeholdelses arbejde, vil der tilgå både timer, vare og kilometer.

Det betyder også vi opnår at have mange linjer.

Når disse overfører til en faktura, er den eneste måde at tilgå den enkelte linje og påsætte afdeling. Her kunne jeg godt tænke mig at man i toppen havde en funktion hvor man fælles for alle linjer kunne give dem en afdeling.

Vi har jo 5 afdelinger, og det går jo ikke vi sammenroder omsætningen for disse, lige ledes skal de vare der anvendes og trækkes på lageret jo også indføres som forbrug i Finans, men den korrekte afdeling.