forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning af filer UDEN logo i signatur

+1
Hver gang jeg indscanner får jeg en ekstra fil med firmaets logo. Som det er nu skal jeg aktivt slette den for at den bliver fjernet i ubehandlede, jeg kan også slette logoet i min signatur, eller jeg kan oprette en ny signatur uden logo.

Jeg skal altså aktivt gøre noget for at den ikke kommer med.

Jeg ønsker I får ændret programmet, så man ikke aktivt skal bruge ekstra tid på "en eller anden øvelse" for at undgå at logoet kommer med, da det tager ekstra tid hver gang.
spurgt 30 Jun, 2016 i Forslag » Indscanning af 225243 (710 points)
status opdateret 29 Jul, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej 225243
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kan godt forstå det vil være et irriterende moment, at du er nødt til hver gang at slette dit logo inde i ubehandlede. Jeg har talt med en kollega om dit tilfældet og udfordringen er, at dit logo er indsat i signaturen som et billede og jeg kan ikke se hvordan systemet skal kunne aflæses, at lige præcis det billede skal ikke indlæses med alle de andre skal. 

Det vil risikere, at nogle bilag du vedhæftede i mailen måske ikke kom med over og det er som jeg oplever en værre sitaution. 
Som du selv nævner så vil en løsning kunne være, at lave en signatur uden logo til når du sender bilag ind i ubehandlede.  

 

Hvis du har samtlige bilag på computeren så kan problemet løses når vores opdatering af indscanning kommer ud ved, at du så får mulighed for at "drag n' drop" direkte ind i ubehandlede fra computeren. 

 

Endnu engang tusind tak for, at du har delt dit forslag her på vores forumsmiley

 

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Jul, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”