Indscanning af filer UDEN logo i signatur

+1
Hver gang jeg indscanner får jeg en ekstra fil med firmaets logo. Som det er nu skal jeg aktivt slette den for at den bliver fjernet i ubehandlede, jeg kan også slette logoet i min signatur, eller jeg kan oprette en ny signatur uden logo.

Jeg skal altså aktivt gøre noget for at den ikke kommer med.

Jeg ønsker I får ændret programmet, så man ikke aktivt skal bruge ekstra tid på "en eller anden øvelse" for at undgå at logoet kommer med, da det tager ekstra tid hver gang.
i Forslag » Bilagshåndtering af (710 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej 225243
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kan godt forstå det vil være et irriterende moment, at du er nødt til hver gang at slette dit logo inde i ubehandlede. Jeg har talt med en kollega om dit tilfældet og udfordringen er, at dit logo er indsat i signaturen som et billede og jeg kan ikke se hvordan systemet skal kunne aflæses, at lige præcis det billede skal ikke indlæses med alle de andre skal. 

Det vil risikere, at nogle bilag du vedhæftede i mailen måske ikke kom med over og det er som jeg oplever en værre sitaution. 
Som du selv nævner så vil en løsning kunne være, at lave en signatur uden logo til når du sender bilag ind i ubehandlede.  

 

Hvis du har samtlige bilag på computeren så kan problemet løses når vores opdatering af indscanning kommer ud ved, at du så får mulighed for at "drag n' drop" direkte ind i ubehandlede fra computeren. 

 

Endnu engang tusind tak for, at du har delt dit forslag her på vores forumsmiley

 

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)