Bogføring

0
Jeg skal bogføre en del indbetalinger fra Kasseapparat - masse af små indbetalinger - jeg har via bank -CSV fil overført dem til daglig kasssekladde.

Er der en smart måde at bogføre alle disse små indbetalinger - mobil pay/m.m.

Jeg skal bogføre- dag for dag - da jeg skal stemme kassen af - dag for dag. håber ikke det er alt for forvirrende det jeg skriver :-)

mvh Dorte
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Dorte

Tak for dit indlæg.

God ide at du har brugt bankafstemning, så du kan overføre dem til kassekladden, det kan være en god løsning til at få det hele med, det kan dog være en lang process, specielt hvis du gør det hver dag. Det der ville gøre det lettere er at have et kasseapparat der taler direkte sammen med e-conomic. På den måde vil alle posteringer komme direkte ind i kassekladden, og du kan bogføre dem der fra. Så slipper du får at sidde med det hver eneste dag og få det til at stemme. Så får du mere til til kunder og resten af butikken. Vi har nogle samarbejdspartnere som kan sætte det op for dig. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere der laver kasseløsninger her. Du kan ringe vores samarbejdspartnere og så skal de nok finde ud af den bedste løsning til dig. 

Du er også altid meget velkommen til at ringe til os på 88 20 48 40 mellem 9- 14 i hverdagen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hav en rigtig god sommer. 

 

 

 

Endnu engang tak for dit forslag, hav en rigtig god sommer. 


Med venlig hilsen

Nina Andersen

Online regnskabsprogram
 

Bogføringshjælp af (860 points)