Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Vareleverandørfaktura hop i linjer

0
Hej

Når jeg bogfører en faktura bruger jeg normalt shift+E til at hoppe ned i næste linje. Som noget nyt er curseren nu begyndt automatisk at hoppe op i linje 1 efter hver bogført linje. Hermed skal jeg huske (vha piletasten) at gå ned i den korrekte linje for videre bogføring. Kan dette venligst laves tilbage, så jeg ved at jeg ender i linjen lige nedenunder den jeg lige har været igang med efter hver indtastning af shift+E.

vh. Nina
i Forslag » Lagerstyring af (710 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Nina,

 

Tak for dit indlæg.

Vi vil gerne have, at applikationen husker hvor langt du er nået og visningen fortsætter fra sidst oprettede linje. Det får jeg rettet, så vi igen husker hvor langt man er kommet :)

 

God sommer herfra,

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)

Hej Nina
Jeg faldt lige over dette indlæg som vi har stående til, at være "igang" men det er ihvertfald blervet rettet således, at hvis du redigerer en linje i f.eks. vareleverandørfakturaer og trykke på "gem" så vil den nu huske hvilken linje du stod på - så kan du derefter med piletasten blot gå ned i næste linje.

Hvis du skal tjekke og rette hver linje vil jeg foreslå du anvender genvejstasten "ctrl+pil ned"  - det betyder "gem og næste" så den gemmer rettelserne og går videre til næste linje.

Så kan du lynhurtigt få rettet linjerne igennem.
Jeg sætter derfor indlægget til, at være gennemført. Rigtig god dag og godt nytår smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej e-conomic
Jeg oplever at der igen er lidt problemer med "hop" - når jeg åbner hver linje op og skal redigere prisen plejer jeg at klikke med "tab" knappen 1 x for at komme op i prisfeltet. Nu skal jeg klikke på den 3 x. Kan det rettes tilbage?
/vh. Nina
Hej Nina :)
Som jeg forstår det, så er du i gang med at lave en fakturalinje. Du må endelig rette mig, hvis jeg er forkert på den.

Herefter bruger du tab, når du skal videre.
Den springer så ned til varernavn -> antal -> pris.

Var det førhen du sprang direkte til pris?
Jeg har overført fakturalinjer fra "Modtagelser".
De har altid forkerte priser fordi det er købt i EUR.
Derfor bruger jeg tab+pil ned for at gå til næste linje.
Og shift+e for at åbne linjen op.

Førhen: tab 1 gang for at stå i felt med pris.
Nu: tab 3 gange for at stå i felt med pris.

Det er også som om det flimrer lidt når man gør det, så det virker forkert. Bruger Mac+Firefox som altid, så det er der ikke noget nyt i. Håber det giver mening ellers må du gerne maile til mig, hvis jeg skal sende skærmprint eller andet. nina@nizeequipment.com

vh. Nina
Hej Nina :)
Jeg har testet lidt både på min computer og en mac. Jeg oplever ikke det du beskriver.
Det du oplever vi dog ske, hvis det ikke kommer fra en modtagelse, men er oprettet på anden vis.

Grunden til du kun skulle trykke en gang var, at oplysningerne var låst fra modtagelsen og du derfor sprang direkte ned pris.

Har du mulighed for at teste det ved at oprette en modtagelse på fx. 1 vare. Modtage denne. Overføre dem til leverandørfaktura og se, hvordan det ser ud?

Hvis ikke det er tilfældet, så vil jeg betragte det som en fejl og så skal vi måske lige ringe sammen og kigge det gennem sammen, så vi kan få kigget på det herinde :)