forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodisering og Projekt moduler

0
Hej

Det undrer mig, at man ikke kan bruge periodiseringsmodulet, og projekt nr. modulet sammen? Når man har 2 så fantastiske moduler, må det da kunne lade sig gøre at få dem til at snakke sammen. Kunne I ikke sørge for at det?

Der må være andre end mig, der har problemet, når man skal have periodiseret på sine projekt nr, som det er nu, skal vi først bogføre på projekt nr. og efterfølgende lave posteringer der fordeler indtægter og udgifter på de rigtige måneder.

Håber og tror på at I har en løsning :-D
spurgt 24 Jun, 2016 i Forslag » Projektstyring af DM (120 points)
status opdateret 20 Okt, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Dina
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum :)

 

Det er fedt, at du deler din glæde for både projektstyring og periodisering i vores program. Der er en del udfordringer ved, at skulle skabe et samspil imellem projektstyring og periodisering fordi, at der allerede er en form for "periodisering" i projektstyring hvor det styres ud fra åbne og lukket projekter.

 

Som det f.eks. virker med omkostninger eller alm. salgsfakturaer med "igangværende projekter" opsætning i varegruppen.
Hvis der så samtidig skal periodiseres vil det være to logikker som ikke kan arbejde sammen. Der vil også opstår et problem ved, at der så vil kunne være en periodisering kørt på et projekt ud i fremtiden men ville være lukket.

Det er derfor en ret stor udfordring hvis de to moduler skulle spille sammen uden, at det vil give andre udfordringer.

Det er derfor ikke noget som jeg vil tage med videre for nuværende - Jeg håber dog stadig, at du vil kaste lidt yderligere lys på den situation du sidder med - jeg lader stadig indlægget være åbent :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”