Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kassekladde - fremmed valuta

0
Hej!

Er det muligt at oprette en kassekladde m. EUR som valuta - sådan at kassekladden altid som udgangspunkt bogfører i EUR...?

Kan der laves en fast tekst til bogføring på en bankkonto...?

Hilsen Susanne
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (330 points)

1 Svar

Hej Susanne

Tak for dine spørgsmål her på vores forum :) 

 

Det er ikke muligt som jeg ser det, at oprette en kassekladde med en fast valuta. Der kan sættes valuta ind på kunder og leverandører og derigennem vil der komme en foreslået valuta hvis du laver en kunde/leverandør betaling.

 

Det samme gør sig gældende med en "fast bogførings tekst", som ikke kan sættes på en bankkonto men der kan laves på posteringens typerne "kundebetaling" og "leverandørbetaling"  

 

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om hvilken situation du er i - Hvorfor du gerne vil have en hel kassekladde i EUR f.eks. og hvilke slags posteringer du vil lave i denne kassekladde.

Jeg vil også gerne høre mere om din tanke med en "fast tekst" til bogføring på en bankkonto - Hvilke posteringers typer er det du bruger oftes og hvornår er det du har behov for denne "fast tekst" 

 

Så har jeg bedre mulighed for, at se om jeg kan hjælpe dig ved at forstå dit behov til fulde.
Glæder mig til, at høre nærmere smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af (39.3k points)