Indscannede bilag til superkladden

0
Hej

Jeg savner muligheden for at kunne arbejde med mine ubehandlede indscannede bilag i superkladden. Lige nu ligger alle indscannede bilag under regnskab og de bilag kan jeg ikke hente ind i superkladden, hvorfor forstår jeg egentlig ikke, men jeres support afdeling sagde at det ikke var en mulighed på nuværende tidspunkt. Er det noget I overvejer at gøre muligt i fremtiden?
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henriette
Tak for, at du deler dit forslag her på vores forum :)

 

Det er desværre ikke noget vi kigger i retningen af at udvikle. Det er sådan, at "superkladden" fungere nærmest som en "seperat" kladde og derfor er det ikke muligt, at flytte bilag fra ubehandlede direkte over til dokumentlisten i superkladden.

 

Jeg kan selvfølgelig godt se det i din situation vil hjælpe men vi oplever det ikke som et stort behov for en større mængde af vores kunder og vi vil derfor hellere bruge vores ressourcer på andre områder hvor vi kan skabe større merværdi for en større mængde af vores kunder.

Der vil du være nødt til enten manuelt trække bilagene ud på din computer også tilføje det til dokument listen ved knappen "ny" eller sende det ind til mailen igen også gå ind i superkladden -> dokument listen -> tryk på "indsendte dokumenter"

 

Endnu engang tusinde tak for, at du delte dit forslag her på vores forum så vores andre kunder også har mulighed for, at se forslaget.
Selvom vi ikke tager dette forslag med videre så håber jeg, at du vil benytte dig af forum en anden gang.

 

Rigtig god sommer :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)