Tidsregistrering via kassekladde

+1
Det er ret så tidskrævende at tidsregistrere via den nuværende metode med at klikke sig frem på medarbejder, datoer m.v.

Derfor kunne det være rart hvis denne registrering kunne foregå via en kassekladde i stedet, og lette taste arbejdet og endnu bedre, med en importmulighed fra en CSV fil eksempelvis.

Var det noget der kunne overvejes at blive udviklet og implementeret ?

Mvh John
i Forslag » Projektstyring af (390 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej John.
Tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan godt se, at hvis du som ene mand skal registrere timer for samtlige medarbejdere, at det kan gå hen, at blive langåret og tidskrævende.  Det er bestemt ikke det der er meningen med projektstyring.
 

Jeg kunne dog godt tænke mig, at høre hvad du registrer tiden ud fra fordi vi har løsninger med forskellige app partnere hvor dine medarbejdere kan registrerer timer på deres smart-phone /Iphone og du vil derigennem spare alle de timer du bruger på, at taste timerne ind. 

Det er derfor ikke et forslag jeg har hørt før og jeg vil mene der er andre steder i arbejdsgangen vi kan optimere således der ikke skal bruges så meget tid på tidsregistreringen.

 

Så indtil videre vil jeg vente til, at høre nærmere fra dig hvad du registrer udfra og hvordan du arbejder. 
Jeg ser frem til, at høre fra dig :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej og tak for svar.

Vi har overvejet en app til det, men vil egentlig hellere have muligheden for at importere fra excel til en kassekladde (jeg har før arbejdet med tidsregistrering i kassekladder hvilket var en meget hurtigere måde at registrere det på), men hvis ikke det kan lade sig gøre må vi ty til en app på et tidspunkt eller en anden løsning. Det skal helst være sådan at tidsregistreringen foretages centralt af en medarbejder, i hvert fald som arbejdsgangene er lige p.t.

Tak for nu.
Forslag af (390 points)
Hej johe.

Vi har lavet en lille løsning til netop det scenarie du beskriver. Altså når man f.eks. er en mand der på engang skal registrere tid for flere medarbejdere. Vi havde netop samme problemstililng hvor vi skulle registrere tid for flere konsulenter, som ikke alle havde mulighed for at registrere på egen hånd. Vi oplevede også at det tog lang tid at tidsregistrere på forskellige medarbejdere, datoer, projekter osv. Vi har derfor udviklet en såkaldt Excel-Addin, so gør det muligt at indtaste i Excel og så med et enkelt klik overføre mange timer for mange forskellige medarbejdere for mange forskellige projekter. Det er gjort nemt, så man i Excel blot kan vælge medarbedjere, projekter og aktiviter fra dropdownbokse, som selvfølgelig er forudfyldt med de medarebdjer,projekter aktiviteter I allerede måtte have i E-conomic.

 

Prøv evt. at se mere her: https://www.sanocast.dk/timemanager

eller se en video her: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6537269958341079040 eller her:

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på tlf 20646457, hvis du har spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

Karsten Olsen
Forslag af (320 points)