Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




PDF viewer viser ikke i fuld skærm

+2

Indscannede bilag er besværlige at forstørre, da pdf-vieweren (uanset browsertype) ikke kan forstørres til fuld skærm, så man kan zoome ind og samtidig se hele sit bilag. Når pop-up'en med indscanningen maksimeres bliver det forstørrede område blot hvidt og selve visningsvinduet er stadig lille:

Dette virker, hvis man åbner en pop-up med en Economic-genereret faktura - så forstørres det grå "zoom"-felt sammen med maksimeringen:

Kan denne funktionalitet ikke kopieres over i den anden pdf-viewer?? 

Det kan ikke kun være mig, at denne manglende funktionalitet irriterer?? Stem venligst på mit forslag, hvis du er enig :o)

Mvh Tina

 

i Forslag » Bilagshåndtering af (510 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina
Tak for dit forslag her på vores forum :)
 

Det er rigtig, at der er forskel på hvordan det vises og det er også to forskellige visningen. I selve visningen af fakturaen der åbnes det i din internet browser pdf-viewer og her kan det være forskelligt alt efter hvilket program der anvendes til at vise pdf.

 

I indscanning der åbnes en boks inde i e-conomic og det er derfor ikke en pdf-viewer som på fakturaen og der er derfor også mulighed for, at opdatere noten osv. som foregår inde i e-conomic og derfor ikke kan åbnes som en pdf i din viewer.

 

Vi er dog igang med, at arbejde på vores indscanning og her skulle der også skabes et bedre overblik over visningen af de ubehandlede bilag. Jeg sætter derfor tagget "implementeres ikke" da vi ikke kigge på den løsning som du forslag men jeg vil opdaterer herom når vi lægger det nye indscanning ud for, at høre om visningen er blevet bedre.

 

Endnu engang mange tak for dit forslag her på vores forum. Du må have en rigtig dejlig dag

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej

Jeg vil give Tina ret i at ubehandlede er noget bøvl at arbejde med. Det kan selvfølgelig ikke samlignes med vis faktura, da det to helt forskellige ting/vinduer.

Men det må være muligt at lave en noget bedre "Ubehandlede" oversigt, hvor man rent faktisk kan se hvad der står på hvert bilag.
Hvor man kan have sit tekst felt bedre placeret.

Det er også meget omstændigt at rykke op og ned på på bilag, det kunne være det skulle være med et nr. foran hvert bilag og man så kunne rykke bilag 12 op på bilag 5 plads.

Kan der løftes lidt af sløret for hvad i vil forbedre ved Indscanning/ubehandlede bilag??
Hej Allan
For det første vil jeg gerne undskylde, at jeg ikke har reageret på din kommentar - den er simpelthen smuttet forbi mig.

Som du gerne skulle have oplevet så har vores indscanning og her også ubehandlede fået et løft og som jeg ser det er overblikket blevet markant forbedre.

Hvis du har yderligere forslag/inputs til vores indscanning er du mere end velkommen til, at kommentere tilbage eller skrive dem som et indlæg her på vores forum

Med venlig Hilsen
Andreas Polk
e-conomic