Søgning og filtring i følgesedler

0
Mangler meget at man kan søg og lave filter i følgeseddel så man nemmere kan finde de ordre der skal meldes klar eller printes følgeseddel på..
i Forslag » Lagerstyring af (1.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mads.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg kan godt høre, at det vil kunne hjælpe dig i hverdagen men det er ikke et område vi har i tanke, at udvikle på da der sammenlignet med andre områder i programmet ikke kan skabes en stor merværdi for en større mængde kunder.

Jeg vil dog mene, at lidt manuelt snilde i excel og gode gamle "ctrl + F" kan hjælpe dig godt på vej. Du har mulighed for, at få listen over følgesedler vist i excel og her kan du så markere hele rækken med overskrifter og tryk på "filtrer" så har du mulighed for, at filtrere hele listen på de forskellige ting du gerne vil søge frem. Det kunne være frem til en specifik dato eller lignende og derfor bevare overblikket over hvilke "ordre nr" der skal udskrives følgeseddel af. 

 

Så kan du derefter gå ind i oversigten igen også trykke på tasteturet "ctrl+F" (for mac: cmd + F) og søge på ordre nummeret også vil den ligne blive markeret.

Du har selvfølgelig også mulighed for, at sortere listen på de forskellige kolonner inde i følgesedler.
Jeg håber, at det kan hjælpe dig i hverdagen ihvertfald et stykke nu hvor det ikke er et forslag vi vil arbejde videre med.

 

Selvom dit forslag ikke bliver implementeret så skal du have mange tak for, at bidrage med det her på forummet. Du må have en rigtig god aften :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)