Informizely customer feedback surveys

Superkladde - opret ny leverandør

0

Hej igen, Indsæt

Når nu vi er i superkladden, har jeg en anden ting, der irriterer mig en del. Nemlig hvis man skal have oprettet en ny leverandør, mens man sidder og taster fakturaer ind, og der er en man ikke har i forvejen. 

Muligheden er der, men den er ganske anderledes, end hvis man opretter en leverandør ude fra menuen under "regnskab". Heruden kan man nemlig - ligesom ved kunder - autoudfylde data vha. cvr. nr. Men det virker ikke i superkladden. Det ville være rigtig dejligt, hvis det gjorde - og spare endnu mere af vores dyrebare tid. Det vil i hvert fald gøre superkladden endnu mere SUPER! :o) 

Man kunne jo overveje om man ikke blot kunne adoptere layoutet af leverandøre-oprettelsen fra hovedmenuen under "Regnskab" - det ser nemlig lidt bedre/pænere ud derude... Men auto-udfyld funktionaliteten er det primære. Tak. 

/Christian 

i Forslag » Bogføring af (1.5k points)
status opdateret af
Det vil også være godt med felt til leverandørs webadresse - denne mangler jo også. / Annette

2 Svar

Hej Christian,

Du har helt ret i at superkladden ikke er blevet udviklet på i længere tid, og derfor ikke har den smarte funktion, som der er under leverandører.

Jeg kan sagtens se at det vil være en rigtig god ide. For det er selvfølgelig meningen at kladden skal være SUPER :o).

Jeg vil meget gerne tage det med videre til vores næste udvikler møde, så vil de se på hvordan mulighederne ser ud for at få det implementeret. Det ville klart se mere pænt ud hvis den havde samme layout, det vil jeg også nævne for dem.

Tusind tak for dit indlæg, det er vi meget glad for.

/Nina

Med venlig hilsen

Nina Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (860 points)
Hej Christian

 

Undskyld for den lange svar tid.

 

Der er ingen tvivl om, at det ville være gøre Superkladden endnu mere super med en autoudfyld funktion, som der findes under leverandører i fanen ”Regnskab”. Jeg må dog melde, at det ikke er fokus punkt vi har for nuværende og derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

 

Det skal her nævnes, at der ikke er fokus eller planlagt generel udvikling i superkladden – dette gælder altså også leverandøroprettelser i superkladden.

 

For en god ordens skyld, vil jeg lige gøre det klart, at der på trods af ikke planlagt udvikling heller ikke er planer om, at lukke superkladden ned – den består, som den fungerer i dag :).

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)