Superkladde - mulighed for at beregne beløb direkte

0
Hej

Jeg har tit brug for at bogføre en faktura over flere konti, nogle med og nogle uden moms mv. Det er i og for sig nemt nok... Men der hvor jeg savner lidt ekstra funktionalitet, er i beløbsfeltet, således at jeg kan indtaste flere på én gang (lægge sammen eller trække fra eller gange osv.) og den så regner det ud for mig.

Eks.: En faktura hvor noget er momspålagt og andet ikke er. Så ville jeg skrive beløbet eks. moms og lægge momsen til som så: "+1029,44+257,36" - og så vil den selv regne ud og skrive beløbet 1286,80.

Denne funktion findes allerede i den daglige kassekladde og jeg elsker den! Kan vi ikke også få det i superkladden - så den bliver endnu mere SUPER at arbejde i? :o)

/Christian
spurgt 13 Maj, 2016 i Forslag » Bogføring af CL Accounting (1,120 points)
opdateret 17 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Christian
Mange tak for dit bidrag her på forummet :)

Det er rigtig dejlig, at høre, at du elsker funktionen i den daglige kassekladde hvor systemet kan regne summen ud af det du skriver og du har helt ret i, at det ikke er muligt, at blot at taste "+200+250" men hvis du starter med at skrive = så kan det lade sig gøre.
Så hvis du istedet skriver " =1029,44+257,36 " så vil systemet summere det og regne det sammen. Det håber jeg ihvertfald gør superkladden endnu mere SUPER :)

Derfor er der heller ikke udsigter til, at vi laver den helt identiske funktion i superkladden som i den daglige kassekladde da vi finder forskellen minimal og derfor vil vi hellere prioritere, at optimere programmet steder hvor vi skaber større værdi for flere kunder.

Men endnu engang tak for dit bidrag her på forummet og jeg håber, at løsningen skaber lidt glæde hos dig.

Du må have en rigtig dejlig dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 17 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)