Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscanning -> Overfør bilag ... forbedring af brugeroplevelse

0
Når man går via INDSCANNING ned i "Overfør bilag" ... så er "Overfør" knappen altid aktiv.

Når man har trykket på knappen finder løsningen ud af at "Der er ingen nye e-mails at overføre".

Det ville være en stor hjælp - og en bedre brugeroplevelse - hvis man med det samme viste hvor mange emails der lå klar til overførsel. "Overfør 3 bilag" som overskrift?

Man kunne så skrive "Ingen bilag til overførsel", når der ikke var "noget at lave".

OG knappen "Overfør" kunne være "dimmet".

Så ville ét klik på "Overfør bilag" give dig overblikket - uden at skulle trykke "Overfør" ...

v.h.

Søren Rehné
i Forslag » Bilagshåndtering af (820 points)

1 Svar

Hej Søren

 

Mange tak for dette forslag smiley

 

Det kan jeg godt se ville være smart at kunne se, når man kommer der ind. Der er bare sådan at der først søges efter den information når overførslen laves, så vi har ikke mulighed for at give dette uden at lave overførslen, så det skal helst holdes til at være når det passer jer bedst. Det vil måske ændre nogles arbejdsflow. Så det er desværre ikke noget vi har mulighed for at implementere på den måde. Vi gør dog alt hvad vi kan for at gøre den overførsel, så hurtigt som muligt, så du kan få informationen så hurtigt som muligt, når du trykker i hvert fald.

 

Endnu engang mange tak for dit engagement på vores forum smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)