forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

problemer med kundebetalinger

0
Jeg har overtaget et regnskab, som er fyldt med fejl. For at få alt rettet både på kundesiden og leverandørsiden skal jeg bruge lidt hjælp.

I årenes løb er der indgået beløb fra kunder, som ikke er blevet faktureret, da de reelt burde være blevet betalt tilbage. Det er mindre beløb, som skulle have dækket nogle gebyrer. Kunderne har altså reelt penge til gode hos klubben, men ingen har gjort krav på tilbagebetaling. Alt dette har jeg sat mig for at få ryddet op i. Spørgsmålet er bare hvordan. Jeg har måttet vende mere end 500 fakturaer, som ikke var blevet betalt, da medlemmer har fået opkrævninger på kontingent, som de imidlertid ikke har betalt. Beløbene har i årevis figureret i regnskabet. det samlede beløb var mange hundrede tusinde.

Er der nogen, som vil give et bud på en oprydning af disse poster.

Tak for hjælpen i givet fald.
spurgt 29 Apr, 2016 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af Jytte DRU (120 points)
status opdateret 12 Sep, 2016 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Jytte,

Tak for dit indlæg.

Det var da en god idé at få ryddet op i regnskabet, har du ikke lyst til at kontakte os på telefon 88 20 48 40 eller chat, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på regnskabet. Vi har åbent på chatten mandag til torsdag - 9-18 og fredag 9-14.30 og telefonerne mandag til fradag fra 9-14, (dog har vi lukket på mandag den 9. maj på telefonerne)

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Nina Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Maj, 2016 Bogføringshjælp af Nina Andersen (860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.