Slette, vedhæfte, eller arkivere indscannede bilag fra bogføringsbilledet

0
Hej

Jeg ønsker en udvidelse af indscanningsmodulet, så når man står i bogføringsbilledet, at man kan vedhæfte eller arkivere et bilag med det samme. Ligesom man kan slette et bilag (når altså knappen virker!).

Som det er pt. skal jeg springe bilagene over, men først lige huske at notere hvilke bilag, jeg bagefter skal slette, vedhæfte, eller arkivere.  Så retur til ubehandlede for at gennemgå alle bilagene igen og markere, og så udføre handlingen.

Dette besværliggøres så af, at man ikke kan læse bilagene, men skal sidde og åbne dem enkeltvist, for at sikre, at det lige netop er den korrekte faktura fra en given kreditor, man får slettet eller andet.

Venligst gør dem større, så man kan løbe dem igennem.

Mvh.

AWA
i Forslag » Bilagshåndtering af (1.1k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej A.W.A.
Tusinde tak for dit forslag her på forummet :)

Jeg kan godt forstå, at hvis der ikke er blevet ordentlig sorteret i hvad der overføres til kassekladden, at det vil være lækkert med denne funktion men det er ikke noget vi kigger på at udvikler. Simpelthen fordi du fra ubehandlede selv bestemmer hvilke bilag du gerne vil overføre til kassekladden og lave posteringer ud fra.
Derfor vil jeg mene, at vi kan skabe større merværdi for en større mængde af vores kunder ved, at udvikle andre steder i programmet. Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke.

 

I forhold til størrelse på billede af bilaget i ubehandlede er vi igang med, at lave en større opdatering af indscanning og her skulle dette også gøres mere overskueligt i ubehandlede.
 

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at  dele dit forslag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Dette er simpelthen noget vrøvl.

 

Når man får alle sine bilag sendt til indbakken, foregår sorteringen jo netop ved at man vælger bogfør fra indskannet, og DER ser man bilagene for første gang, og selvfølgelig skal man da kunne slette bilaget når man støder på f.eks. en af de utallige logofiler, som kommer med ind, ligegyldige kontoudtog etc.

Når man skal sortere bilag i ubehandlede tager det jo en krig, fordi man skal hen over luppen på hvert bilag, for at kunne se hvordan det fungerer.

Det er mega tidskrævende, at man ikke kan vælge at se dem der i en ordentlig størrelse.

Så - er det virkeligt så svært t lave en slet-knap så man kan slette dem når man alligevel er forbi?
 

Lige nu er jeg nødt til at have en ekstra skærm med ubehandlede kørende, så jeg kan slette der efterhånden som de irriterer mig.
Forslag af (790 points)