Tvungen dimension på konto "overrules" af systemposteringer

+1
Hej,

Jeg har et problem med vores konti kursregulering indtægt og kursregulering udgift. Begge konti har tvungen dimension, men de automatisk bogførte posteringer bliver bogført uden dimension og giver mig problemer. Kan man ikke kode så de automatiske posteringer retter sig efter kontoen´s indstilinger?

på forhånd tak
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (130 points)
status opdateret af
Jeg har fuldstændig det samme problem. Hver gang vi har lavet rykkere eller noget med kurser eller andre systemkonti, så skal vi efterfølgende ind og lave omposteringer der tilføjer en afdeling.
Jeg betragter det egentlig som en fejl, at et system bare bogfører uden afdeling, til trods for at det er sat til "Tvungen afdeling".
Mon der findes flere af den slags overraskelser hvor systemet bare sådan "jeg er da ligeglad med hvad brugeren vælger - jeg gør noget andet". Kan man finde en liste over det nogen steder?

2 Svar

Hej Lone
Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det er rigtigt, at systemposteringen her ikke vil ramme den tvungne dimension og jeg vil gerne prøve, at vende den med teknikken. Det er de færreste af vores kunder som anvender en dimension i forbindelse  med kursregulering og derfor de færreste af vores kunder som vil komme ud for denne situation det er for dig.

Jeg vil derfor godt prøve, at tage den med videre og vende den med teknikken fordi hvis det nemt, at ændre således en systempostering vil medtage den tvungne afdeling så synes jeg, at vi skal lave det. Men hvis det er et besværligt område som vil tage tid så vil det ikke blive prioriteret fordi vi ville kunne skabe mere værdi for flere af vores kunder andre steder i programmet.

 

Jeg vil dog give det et forsøg og jeg sætter derfor opslaget som overvejes da jeg er igang med, at finde frem til om vi kan lave en let løsning på området. Jeg opdaterer opslaget når jeg har mere nyt.

 

Endnu engang mange tak for dit indlæg her på forummet. Du må have en rigtig dejlig aften :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Lone :)

Det er efterhånden et gammelt indlæg du kom med. Problemstillingen er stadig relevant. Jeg må dog også sige, at denne problemstilling er ret svær at løse. Jeg har vendt den med vores teknik over flere gange og prioriteringen af dette har været, at vi ikke kommer til at kigge på dette i den nærmeste fremtid. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men jeg vil hellere have en klar indikation af, hvordan status er på sagen.

Rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.4k points)