Projektnummer registrering ved manuelle kundefaktura

0
Kære e-conomic.

Vil de ikke være muligt at få projektfeltet frem når man skal bogføre manuelle kundefakturaer.

Især ved oprettelse af en ny kunde hvor kunden ønsker sine gamle fakturaer lagt ind og hvor der er projektkonteret så mangler muligheden

Brian Lyngholm

Support-Team Danmark
i Forslag » Projektstyring af (590 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Brian
Tak for dit indlæg her på vores forum :)

 

Jeg kan godt se værdien i, at kunne tilknytte en manuel kundefaktura til et projekt på samme måde som det er muligt i salg. Især som du nævner hvis en kunde kommer fra et andet system og derfor ønsker historiske fakturaer fordelt ud på sine projekter.
Om der er en egentlig grund til, at muligheden ikke findes på nuværende tidspunkt er jeg dog ikke klar over.

 

Jeg vil derfor tage dit forslag med til overvejelse på vores prioriterings møde og sætter derfor opslaget som overvejes og jeg vil opdaterer indlægget når der sker mere.

 

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet Brian.
Rigtig god dag :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Brian

 

Undskyld den lange svar tid. Vi skylder dig en afklaring på dette indlæg.

 

Som du beskriver er det ikke muligt, at vælge projekt nummer til en manuel kundefaktura. Den simple forklaring på dette er, at vi ikke har udviklet en funktion, som gør at man ”bare” kan vælge projektnummer på en sådan postering i kassekladden. Når der skal vælges projektnummer til en postering i kassekladden, vil det, som e-conomic er designet i dag, være gennem en omkostning. Dette mener vi i mange tilfælde ikke vil give mening ved import af manuelle kundefakturaer – altså, at kunne bogføre som en fiktiv omkostning.

Den gode løsning om udelukkende, at sætte et projektnummer på posteringen er derfor en evt. implementering, som mere grundlæggende vil ændre måden projektmodulet og kassekladden snakker sammen på. Her kunne det fx være interessant, at se på om omkostninger ligeledes skulle kunne registreres ved ”bare” at sætte et projektnummer – altså uden omkonstningsnummer.

Det jeg må melde nu er, at vi ikke kommer til, at kigge nærmere på en sådan ændring i 2017 og derfor sætter jeg dette indlæg, som ”implementeres ikke”. Dit forslag her giver dog anledning til en evt. grundlæggende genovervejelse af projekt / kassekladde sammenspillet og vil derfor blive genovervejet til fremtidig udvikling af projektmodulet.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)