Informizely customer feedback surveys

Fastsætte kundespecifikke priser

0
Hej,

Jeg har umiddelbart to forslag til forbedring af e-conomic, som andre end mig må bøvle lidt med til hverdag.

1) Fleksibelt at kunne fastsætte en specifik pris på forskellige varer på hver enkel kunde. Vi har en del kunder der køber mange forskellige varer og vi er ofte nødt til at give priser til kunderne på hver enkel vare, der slet ikke kan matche et fast rabatstruktur. De kan således have en rabat på 20% på en vare 14% på en anden, 24% på en tredje osv. I dag er vi bundet af kun at kunne arbejde i prisgrupper, således at en kunde kun kan tilhøre en enkelt rabatgruppe, som så gælder på alle varer de køber. Det er umuligt for os. Det ville være super godt at vi kunne tildele en kunde en specifik pris på hver enkelt vare i systemet, således at det automatisk kommer op på ordrer og fakturaer.

2) Det leder mig så hen på anden mulige forbedring, som kunne afhjælpe den besværlige arbejdsgang i dag, hvis 1) ikke lige kan indføres. Når vi i dag opretter en vare på en ordre kommer den op med den std udsalgspris varen er oprettet med. Som sagt har hver enkelt kunde ofte en speciel pris der er dikteret af konkurrencesituationen hos den kunde. I dag skal jeg for at tjekke hvad kunden betaler, således ud af faktura/ordre og gå ind på kunden. Finde en gammel faktura/tilbud med den vare på og så finde prisen der. Så skal jeg tilbage på ordre/faktura og indtaste den pris. Det skal jeg gøre for alle varer.

Selvfølgelig ville det have været nemt at have inddelt kunder i forskellige rabatgrupper og sige de fik f.eks. 20% på alle varer, men sådan fungerer vores verden ikke.

Jeg håber I tager godt imod disse forslag - og hører gerne fra andre om de har samme problematik i hverdagen?
i Spørgsmål » Lager af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Chrkem
Mange tak for dit bidrag her på forummet :)

I forhold til dit første spørgsmål så tyder det på, at vi har den løsningen i leder efter og ligger også som en ekstra del af tillægsmodulet: Lagerstyring som koster 129 kr. ex moms om måneden, men kan bruges uden, at dine varer behøver, at have lagertræk. Men løsningen kommer lidt an på hvordan du gerne vil sætte det op. 

Hvis du vil sætte en specifik pris på hver vare for en kunde (eller prisgruppe)
Så har du faktisk den mulighed med løsningen prisgrupper (særpriser) <-tryk for guide. Fordi her kan du lave prisgrupper (en kunden kan have 1 prisgruppe) også kan du helt specifikt definere særpriserne for hver vare i den gruppe) Hvis der er varer der ikke har en særpris så undlades det bare at tastes ind. 

Hvis du vil have en avanceret rabatstruktur:
Så kan du anvende det hedder i lagermodulet som er opdelt i 2 til rabatgruppe og varerabatgruppe her kan du nemlig lave den opsætning af procentrabat fordelt på forskellige varer ved brug af varerabatgruppe. Så du kan give en kunde 1 rabatgruppe og i denne rabatgruppe kan du lave en rabatstruktur enten på alle varer eller fordele det på forskellige varerabatgrupper. 

Så jeg tror, at en af disse 2 løsninger vil kunne hjælpe dig med disse problematikker i din hverdag. Fordi det vil nemlig slå igennem på faktura. Du må meget gerne lige bekræfte overfor mig om det var løsningen du ledte efter. 

Hvis du gerne vil have det yderligere uddybet så vil jeg selvfølgelig gerne få en af mine kollegaer til, at ringe dig op hvis du bare sender mig oplysningerne på info@e-conomic.dk  med emnet: ATT Andreas Polk - ang. Forumindlæg 18457 

Jeg flytter derfor indlægget over i gruppen spørgsmål og sætter det som udestående indtil, at jeg høre mere. 
Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en dejlig dag :)

 

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)
Jeg tillader mig, at sætte dette spørgsmål som løst. Hvis jeg tager fejl må du endelig tage kontakt til os igen.