Liste til projektstyring

0
Vi er lige overgået til at anvende projektstyringsmodulet i e-conomic. Det fungerer fint - men vi mangler at kunne køre en oversigt/liste ud, der kun viser projektnummer, projektnavn og firmanavn. Vi kunne køre sådan en liste ud i vores gamle jobstyringssystem. Vi bruger listen i de respektive teams til jobstyring af aktiviteter. Økonomien i projekterne skal derfor ikke fremgå af listen.

Jeg har spurgt hos support, om man kan trække sådan en liste ud. Det er ikke muligt pt. Så jeg vil hermed opfordre til, at I udvikler den mulighed :-)

Mange hilsner fra Daniela
i Forslag » Projektstyring af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Daniela.
Mange tak for dit indlæg her på forummet :)

Det er rigtigt, at det ikke er muligt at trække en direkte liste hvor der kun er de 3 oplysninger og jeg må indrømme, at jeg ikke har hørt spørgsmålet før. Jeg kan selvfølgelig høre, at det er en liste i bruger i jeres arbejdsgang og i vil ret hurtigt kunne danne jer listen med excel. 
Hvis du går i projekter --> så har du oversigten over de igangværende projekter og så kan du trykke "vis i excel" i højre hjørne --> Dette giver jer en liste hvor det økonomiske overblik er med. Hvis du så markere de kolonner efter kundens navn og højre klikker med musen og trykker på slet. 
 vil du have en excel fil med det ønskede overblik.

Det betyder også, at vi ikke vil gå ind og udvikle en så specifikt liste selvom jeg godt kan høre det giver mening i jeres arbejdsgang men så vil vi hellere udvikle på andre områder i programmet hvor vi skaber mere værdi for en større del af vores kunder.
Skulle der komme en større efterspørgsel på området senere hen ville vi selvfølgelig kigge på sagen igen. Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke men jeg håber du vil give mig besked om det i excel giver jer den rigtige liste.

Selvom vi ikke vil implementere dette forslag skal du have mange tak for, at dele dit forslag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig dag :) 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Tak for svar :-)

Det giver ikke helt mening - for vi skal stadig sortere en masse. I vores gamle system kunne vi trække joblister ud på igangværende projekter uden at skulle sortere en masse data i et excel-ark først. Det tager tid hver gang :-)

Jeg tænker, at det lyder mærkeligt, at andre firmaer altid indrager økonomien i projektledelsen... ofte er det sådan, at projektlederen kun forholder sig til timeregistreringerne, indkøbene og opgaverne - ikke økonomien.

Mange hilsner fra Daniela
Forslag af (160 points)