forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

En god håndfuld firmaer søger bogholder

0

Kære bogholdere

 

På vegne af en god håndfuld kunder (plus mit eget webkonsulent-firma) er jeg / vi på udkig efter en fælles E-conomic-bogholder til firmaerne. Vi har haft forskellige webshop-systemer, forskellige bogførings-systemer og forskellige bogholdere gennem tiden. Vi har besluttet os for et bestemt webshopsystem samt at E-conomic er vejen frem. Firmaerne er inden for sundhed, yoga, personlig udvikling, kurser, uddannelser, økologi, helse osv. Nogle har en større omsætning og har flere ansatte mens andre har en mindre omsætning.

 

Firmaerne, som er enkeltpersonsfirmaer og ApS’er, samarbejder meget – og nogle er familieejede. Alle kender hinanden og vi følges ad som et sparrings- og udviklings-netværk.

 

Vi søger en bogholder, som finder det spændende at arbejde med firmaer, som er stærke på web-fronten og hvor nogle af firmaerne selv bogfører det grundlæggende og har brug for assistance til moms- og årsregnskaberne samt løbende rådgivning. 

 

Enkelte af firmaer skal have hjælp til det hele. 

 

De fleste af firmaerne kører bilag ind elektronisk i E-conomic og resten følger snart, så der er ikke så meget behov for at sende fysiske bilag.

 

Firmaerne har base omkring Marianger Fjord, ved Ringsted og et i Kbh.

 

Mit webfirma lancerer et stort webshop <-> e-conomic integrations produkt / service, som alle firmaerne har testet af og anvendt i 5 år, og som e-conomic samfundet om nogle måneder skal se. 

 

Dertil søger vi en rådgivende bogholder til de nye firmaer, som gerne vil kobles på integrations-løsning, som automatiserer bestemte dele af firmaets bogføring.

 

Vi lancerer snart en ny hjemmeside om alt det nye..

 

Send en email til jens@webkonsulenter.dk og jeg sender yderligere information.


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 12 Mar, 2016 i Bogføringshjælp » Revisor/bogholder søges af Jens Kirk (7,930 points)
opdateret 12 Mar, 2016 af Jens Kirk

2 Svar

Det lyder som et spændende opgave, send gerne yderligere information til hanne@regnskabsassistance.nu  tlf 5335 9141
besvaret 13 Mar, 2016 Bogføringshjælp af Hanne Møller (200 points)
Hej Jens,

Vi er en håndfuld bogholdere der har været med på e-conomic lige fra starten og vi arbejder fortsat med det dagligt og servicere en bred vifte af kunder indenfor forskellige brancher. Vi har derfor et indgående kendskab til e-conomic og masser af regnskabs-erfaring i bagagen.

Derudover har vi udviklet eget software til bilags-håndtering, som vi benytter til at sikre en høj effektivitet og kvalitet - vi er derfor yderst konkurrencedygtige i forhold til en traditionel bogholder og du betaler kun for det du har behov for.

Vi kan forstå at I allerede er nået langt med implementering af et digitalt bogholderi og at I benytter indscanningsmodulet i e-conomic - vi vil gerne hjælpe jer med den næste del af rejsen, som f.eks. mulighed for digitalt godkendelsesflow og opdelinger på afdelinger og projekter.

Vi tilbyder at opdatere bogholderiet på daglig basis, effektivt og med høj kvalitet, enten til en fast månedlig pris eller pr. timebasis til kr. 400,00 ex. moms.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på telefon på 22 90 99 11 eller på e-mail brian.damm@scansystem.dk

Med venlig hilsen

Brian Damm

Scansystem ApS
besvaret 14 Mar, 2016 Bogføringshjælp af Brian Damm (140 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.