forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kopi af eksisterende projekt (= kopi af alle oplysninger)

+2
Hejsa

Jeg vil gerne kunne lave en kopi af et projekt, men har fundet ud af (og fået bekræftet), at det (groft sagt) kun er kundenavn, projektnavn og hovedprojekt, som bliver kopieret til det nye projekt...

Hvorfor får jeg ikke særaftaler med over på det nye projekt...?

Hvis jeg laver en skabelon, så er det lige omvendt - så kan jeg få særaftaler med, men ikke kundenavn, projektnavn, hovedprojekt osv.....

I min optik burde en "kopi" være en KOPI - ikke noget midt imellem...

Hilsen Jørgen
spurgt 9 Mar, 2016 i Forslag » Projektstyring af Lauridsen (660 points)
status opdateret 16 Dec, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Jørgen.

Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg kan godt forstå din undren over, at der ikke kommer særpriser eller lignende med ved en kopi af et projekt. Som det er nu så kommer der kun standardinformationen med over som du nævner (kundenavn, projektnavn, hovedprojekt osv.) 

Jeg er enig i din optik, at en kopi burde tage det hele med over på nær posteringer på projektet. Men om der er nogle tekniske udfordringer ved, at få særpriser med ved en kopi ved jeg ikke. Jeg er derfor nødt til, at undersøge det lidt nærmere og vil derfor tage dit forslag med på vores prioriterings møde da jeg godt kan se funktionen i, at kunne kopiere en et projektopsætning med over.Jeg sætter derfor opslaget som overvejes.

For nu er den bedste løsning anvendelse af projektskabelon hvor du kan sætte særprisaftaler fast op så du nemt kan oprette projekter med særpriser med brug af skabelonen. Der ville du selvfølgelig skulle taste kunde, hovedprojekt osv. manuelt.

Endnu engang tak for dit forslag her på vores forum. Du må have en super skøn fredag og weekend :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)

Hej Jørgen smiley
Så har vi haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde.
 

Vi har valgt ikke, at arbejde videre med forslaget. Selvom jeg godt forstå din undren over, at særpriser (eller aktiviter) ikke kommer med over på kopien. 

Disse særpriser og evt. aktiviteter arbejder med "Projekt Skabeloner" og du kan på den måde i oprettelsen vælge en skabelon (særaftale med særpriser) - Når du vælger, at kopiere et projekt så vælger den ikke "projektskabelon" da det ligger udelukkende i oprettelsen.

Derfor kan du løse din udfordring ved, at anvende både projektskabeloner og kopiering af projektet. Hvis du begynder, at lave din projektskabeloner således, at din særpriser er oprettet ud fra de forskellige særaftaler (projektskabeloner) så har du dem liggende. 

Som du nævner vil du gerne have kundenavn, hovedprojekt osv. med over på det nye projekt. Hvis du så når du skal oprette dette nye projekt vælger "kopier projekt" --> trykker gem bagefter -> herefter hvis du trykker på blyanten på projektet, så har du muligheden for, at vælge din "skabelon" og trykke gem. 

Så har du ret enkelt fået oprettet et ligende projekt med samme særpriser. 
Det er ikke den helt ønskede løsning men jeg synes det virker ganske fint. 

Du skal stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”