Enhedspris i valuta på leverandørbestillinger

+2

ej E-conomic

Noget der virkelig ville hjælpe mig mht brug af lagermodulet, var, at man på varens stamdata kunne indtaste INDKØBSprisen - eller det der på bestillingen hedder 'Enhedspris'. Ikke at forveksle med kostprisen.

For, når vi skal lave en bestilling, altid i udenlandsk valuta, vil vi gerne at der på den står indkøbsprisen. I den valuta leverandøren er oprettet med. Som det er nu, så vidt jeg kan se, så skal jeg selv indtaste enhedsprisen i valuta på hver eneste varelinje på en bestilling. Altså sidde med leverandørens prisliste, og finde varerne og indtaste dem manuelt. Alt hvad der skulle til, var at feltet 'Enhedspris' også fandtes på varens stamoplysninger. Ville det ikke give mening?

Venlig hilsen

Hanna Lund

spurgt 3 Mar, 2016 i Forslag » Lager af ABC Regnskab (800 points)
status opdateret 23 Maj, 2016 af Andreas Polk
Hej
Jeg kan kun tilslutte mig dit forslag - det er virkelig noget der kunne spare mig for mange timers arbejde med at påføre en leverandørens pris på hver eneste varelinje og det hver eneste gang der laves indkøb. Det kunne nemt påføres i et felt på samme måde som man kan påføre en leverandørs varenummer.
Dit forslag giver også samtidig en god sikkerhed for at man bliver faktureret for den aftalte pris.
Med venlig hilsen
Morten Bjerregaard

1 Svar

Hej ABC regnskab og Morten.
Tak for forslagt her på forummet: )

 

Jeg kan rigtig godt se ideen i forslaget og jeg kan også høre det vil spare jer tid i hverdagen. Desværre er det ikke en retning vi i øjeblikket kigger imod.
Vi kigger på områder hvor vi kan skabe merværdi for største delen af vores kunder og selvom det er et godt forslag er der andre områder vi kan skabe en større merværdi for flere kunder.

 

Jeg ser derfor ikke dette forslag til, at blive implementeret men jeg lader forslaget været åbent så evt. andre kunder kan give deres mening til kende angående dette forslag. Skulle efterspørgelsen blive unægtelig stor vil vi tage et nyt kig på det.

 

Selvom det ikke for nuværende bliver en implementering af forslaget skal du have mange tak for at give dit forslag til vores forum og jeg håber, at du vil anvende muligheden en anden god gang.
Du må have en dejlig dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Hej Andreas,
Jeg forstår ganske enkelt ikke forstå at du ikke kan se at dette forslag ikke skaber merværdi. At spare arbejdstid giver da merværdi! Prøv selv at oprette en bestilling på f.eks. 30 varelinjer og så efterfølgende påføre leverandørens pris som du finder i en prisliste på flere tusinde varenumre.
Når dette er gjort så gør det lige det samme igen hver uge. Det er da bare en tidsrøver der vil noget.
Ganske enkelt overvejer jeg at skifte væk fra e-conomic alene af denne grund.
Med venlig hilsen
Morten Bjerregaard