forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SUPERKLADDE - FUNKTIONER

–1

Jeg savner vildt meget, at Superkladden kan bogføre alle typer posteringer i EN kladde - Altså at den både kan håndtere Finans, Debitor fakturaer, Debitor indbetalinger, Kreditorfakturaer samt kreditorbetalinger i en og samme kladde og at der kan anvendes samme bilagsserie til alle typer.

Er jeg dog den eneste der savner denne funktion? Jeg har nu i flere omgange spurgt til om det er noget der arbejdes på a udvikle, men beskeden er, at det gøres der ikke pt.... ØV, savner det virkelig meget som bogholder til flere kunder.

God aften - Janne

 

spurgt 1 Mar, 2016 i Forslag » Superkladde af Janne Hansen (190 points)
status opdateret 27 Apr, 2016 af Magnus H. Börgesen

1 Svar

Hej Janne,

Mange tak for dit indlæg.

jeg kan desværre ikke give positivt nyt, da beskeden stadig er at der ikke arbejdes på en sådan løsning, det er heller ikke i kikkerten for nu.

Man kan komme rigtig langt med superkladden, specielt med typen ind og udbetalinger, med cowboytricket at tilføje andre konti end dine rigtige beholdningskonti, i opsætningen for beholdningskonti.

På den måde kan du kontere på fx en kreditor og en omkostningskonto, som i dette tilfælde vil være en "beholdningskonto".

Det er en workaround som virker for nogen - måske den kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Apr, 2016 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”