Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SUPERKLADDE - FUNKTIONER

–1

Jeg savner vildt meget, at Superkladden kan bogføre alle typer posteringer i EN kladde - Altså at den både kan håndtere Finans, Debitor fakturaer, Debitor indbetalinger, Kreditorfakturaer samt kreditorbetalinger i en og samme kladde og at der kan anvendes samme bilagsserie til alle typer.

Er jeg dog den eneste der savner denne funktion? Jeg har nu i flere omgange spurgt til om det er noget der arbejdes på a udvikle, men beskeden er, at det gøres der ikke pt.... ØV, savner det virkelig meget som bogholder til flere kunder.

God aften - Janne

 

i Forslag » Bogføring af (310 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Janne,

Mange tak for dit indlæg.

jeg kan desværre ikke give positivt nyt, da beskeden stadig er at der ikke arbejdes på en sådan løsning, det er heller ikke i kikkerten for nu.

Man kan komme rigtig langt med superkladden, specielt med typen ind og udbetalinger, med cowboytricket at tilføje andre konti end dine rigtige beholdningskonti, i opsætningen for beholdningskonti.

På den måde kan du kontere på fx en kreditor og en omkostningskonto, som i dette tilfælde vil være en "beholdningskonto".

Det er en workaround som virker for nogen - måske den kan hjælpe dig.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)