Informizely customer feedback surveys

Rapport: Visning af varekøb på en specifik leverandør - med vare-/fakturalinjer

0

Hej E-conomic.

Jeg har nogen gange brug for at lave en rapport på en given leverandør for at se hvad vi har købt indenfor en periode. Den eneste mulighed der findes i e-conomic er at lave et leverandørkontokort. Her kommer der også meget fint en oversigt frem med linjer på alle leverandørfakturaer + leverandørbetalinger, men leverandørens navn står på alle linjerne, og man kan derfor ikke se hvad der ligger bag beløbet i oversigten.

Det ville være en stor hjælp at kunne trække en lignende rapport hvor man på en leverandør kan se alle varelinjerne i en valgt periode, altså dato-fakturanummer-bilagsnr.-varebeskrivelse-beløb, fremfor at skulle åbne hvert bilag i oversigten og notere hvad der er købt...

 

Med venlig hilsen

Signe R.

i Spørgsmål » Lager af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Signe

Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det lyder til, at du anvender vores lagerstyringmodul hvor du indtaste vareleverandørfakturaer og derfor har flere varelinjer på hver faktura hvis du ikke anvender dette modul må du meget gerne beskrive nærmere for mig hvordan i indtaste de egentlige varelinjer på leverandørfakturaen.

 

Hvis jeg har ret i min antagelse om, at du bruger vores lagerstyrings modul så mener jeg, at vi har en rapport der kan afdække det du søger efter. Hvis du gerne vil se hvad du har købt af vare hos en vareleverandør i en tidsperiode så kan du gå via rapporter --> lager --> indkøbs statistik (ecopedia guide)

 Her kan du tage udgangspunkt i "varer" også specifikt søge på en leverandør således du kun se hvad du præcist har købt af vare ved denne leverandør i det tidsrum du søger indefor. 

Det giver dig et overblik over hvor mange af forskellige varer du har købt af denne leverandør og hvad den gns. købspris har været ved leverandøren.  

 

Jeg håber, at denne rapport kan give dig det overblik du ønsker. Hvis jeg skyder helt forbi må du meget gerne give mig mere information af hvordan disse varelinjer er indtaste og hvordan du kan så du kunne se det i en rapport.

Derfor ligger jeg for nu dette opslag i "spørgsmål" og sætter det som "udestående" indtil jeg har fået en bekræftelse eller afkræftelse fra dig.

 

Endnu engang tusinde tak for dit bidrag her på forummet.

Du må have en rigtig dejlig fredag og weekend :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)