Udskrift af afdelingsregnskaber på flere specifikke afdelingsnumre

+1

Hej e-conomic

Da det ikke er muligt at arbejde med to dimensioner, har jeg STORT behov for at udskriften af afdelingsregnskaber kan ske på baggrund af valgte afdelingsnumre der ikke nødvendigvis ligger indenfor et samlet interval.
På den led kan jeg via excel manuelt sammentælle flere afdelingers afdelingsregnskaber.

Eksempel:
Vi har flere events. De får et afdelingsnummer 100.000, 200.000 etc.
Vi har flere salgssteder, hvorpå der løbende er udgifter. De får afdelingsnummer 105, 110 etc.

Vi har behov for at udskrive et samlet afdelingsregnskab pr. event OG et samlet afdelingsregnskab pr. salgssted incl. udgifter til daglig drift for en periode.

Et samlet afdelingsregnskab for et salgssted vil altså være en sammenlægning af afdelingsregnskaberne for afdeling 105, 100105, 200105, 300105 etc.

Vil og kan e-conomic ændre opsætningen af rapporten Afdelingsregnskab, for på den led, at imødekomme de manges behov for flere dimensioner?


 

 

 

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Pia,

Mange tak for dit indlæg.

Jeg kan forstå jeres behov. Det lader til, at i har en større opsætning til dimensionsmodulet.

Der er pt. ikke planer om at lave ændringer på denne front. Det vil være en ressourcekrævende opgave at lave om i rapporterne, og tilpasse det til det behov som du beskriver. Mine kollegaer og jeg er lidt i tvivl om hvor mange af vores kunder som har dette behov. Muligvis kan Rapport123 også hjælpe dig.

I første omgang er det heller ikke noget jeg vil tage med videre, da vurderingen er, at for få kunder vil kunne gøre brug af en forbedring op området, i forhold til hvor lang tid det vil tage for vores udviklere at lave det.

Jeg håber du har forståelse for beslutningen, og så håber jeg - uden at vide det - at vores partner Rapport 123 kan hjælpe med et nemmere overblik.


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Det er fint nok, at det muligvis er kompliceret, at skulle gøre det muligt med dynamisk valg af afdelinger i rapporter, men hvis bare I kunne gøre det muligt at ændre i sorteringen, så kunne man jo flytte inaktive afdelinger, så man kunne trække rapporter alene for de aktive rapporter. Det kan da ikke være så kompliceret?
Jeg er enig med Pia i at dette ville være en stor hjælp for os, der har brug for at få udskrifter fra afdelinger, der ikke ligger i rækkefølge. Jeg har dog svært ved at se at det skulle være så kompliceret at ændre hvilke afdelinger, der dannes rapporter på - det er jo blot et spørgsmål om at sætte hak ved dem man har brug for frem for at få et interval af afdelinger vist??
Hej Mikkel og Nicholas :)
Tusinde tak for jeres kommentarer.

Det ligger ikke i vores planer, at udbygge rapportdelen for afdelinger - selvom jeg godt kan forstå jeres ønske og behov for, at kunne vælge specifikke afdelinger i rapporten.

Der ligger desværre andre opgaver på brættet som vi prioriterer højere og derfor ser det ikke ud til, at blive udbygget.

Jeg vil dog gerne lige forsøge, at forhøre mig yderligere for, at høre om det måske kunne blive muligt, at imødekomme jer på halvvejen og gøre rapport lidt bedre.

Jeg lader stadig tagget stå som "implementeres-ikke."
Jeg vil kommentere når jeg har forhørt mig yderligere - det vil være med henblik på om vi kan gøre det i 2017.