Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Blå knap" på fakturaer

0
En lille tilføjelse/ønske til jeres faktura note "Blå knap"

Vi synes det er rigtig rart at vi har muligheden for at lave en note, og se den på fakturaen.

Vi mangler dog muligheden for at se på fakturaren når den ligger ude i ”igangværende fakturaer” at der er en note på.

”Den blå knap” er derfor meget ønsket ude i igangværende fakturaer, så man bliver obs på at der er en note når man f.eks. laver en abonnementskørsel.

Håber i vil overveje dette, eller evt. kan give et fif til en anden mulighed ?
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej

Tak for dit rigtig fine forslag her på forum - det er altid dejligt med engagement i programmet.

Jeg vil først og fremmest hæfte mig ved, at I er glade for den nye funktion i forhold til visning af noter inde på selve fakturaen - det er dejligt at høre, at det er noget der kan bruges til nogetsmiley.

I forhold til det konkrete forslag her - så synes jeg helt sikkert sagtens det kan give mening - det er dog et allerede ret komplekst billede, så det kan godt være en udfordring at "putte mere ind" - uden at det kommer til at gå udover overskueligheden.

Jeg vil dog lade dit forslag komme videre til prioritering - så kan vi evt. se om andre kunder også giver udtryk for det samme behov.

Endnu engang tak for dit forslag smiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej :)

 

Jeg kan se dit forslag har ligget som overvejes herinde på vores forum længe.

Jeg vil starte med at undskylde for, at du ikke har fået svar. Det er ikke i orden. Som Peter, der svarede sidste gang, beskrev det, så giver det god mening at kunne se dette.

Vi har dog vendt den internt og vi er blevet enige om, at det bliver presset i designet, hvis vi smider flere ting i oversigten. Derfor vil jeg afvise dit forslag for nu.

Vi har lidt en drøm om at ændre opbygningen af de her kolonner, men der er ikke noget konkret endnu, og det lægger noget ude i fremtiden. Derfor er det ikke noget du skal sidde og vente på, men vi er klar over, at de her kolonner kunne optimeres, da det er meget forskelligt, hvad folk ønsker at få vist :)

 

Tak for du ville bruge tid på at skrive på vores forum og rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)