Kostpriser i projektmodul

0
Det ville løfte projektmodulet, hvis det var muligt også at angive kostpriser på aktiviteter.
Årsagen er, at der til forskellige salgspriser hører forskellige kostpriser. Tag for eksempel satsen for overarbejde. Der er jo en enden kostpris end for normaltimer. Eller hvis man på et projekt har en speciel sats for kørsel pr. time for medarbejderne.
Som det er nu, har medarbejderne kun én kostpris uanset hvilke timetyper, der er tale om.

mvh

TA Regnskabsservice.
i Forslag » Projektstyring af (180 points)

1 Svar

Hej Thorkild

Tak for din indlæg her på forummet :)

 

Det er rigtigt, at det kun er muligt at taste en kostpris på medarbejdere som i de fleste tilfælde ville ses som medarbejderens løn men så er der tilfældet som f.eks. overarbejde som vil være en procentsats højere end normal lønnen og her mener jeg vi har en løsning der kan hjælpe dig på det du ønsker.

Det er sådan at det er muligt, at give aktiviteten en procentvis "kostpristillæg" således ville alle de forskellige medarbejderes kostpris blive forhøjet med kostpristillægget. Hvis vi holder blikket på en aktivitet "overarbejde" så vil det her f.eks. kunne skrives ind med et kostpristillæg på 50 % således, at hvis en medarbejder med en kostpris på 200 kr. ville få en kostpris på 300 kr. når der blev registreret timer på aktiviteten "overarbejde"

Vi har lavet det sådan da vi ser det som, at medarbejderen har en kostpris men der kan være tilfælde hvor medarbejdere får f.eks. mere i løn ved overarbejde så kan det klares med kostpristillægget. Jeg vil også lige nævne, at hvis du havde en aktivitet hvor kostprisen ville være mindre end normalt så kan du også indtaste en negativ procentsats som kostpristillæg og på den måde fratrække en procentdel af kostprisen.

 

Jeg håber, at det kan hjælpe dig og at funktionen løfter vores projektmodul. Du må meget gerne vende tilbage om det var det du søgte efter og om det virker for dig.

 

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet.

Du må have en rigtig dejlig fredag og weekend :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)