Informizely customer feedback surveys

Overblik over åbne salgsordrer

0
Hej,

når man går ind på varer og klikker på "Bestilt", så kan man se hvornår varerne forventes leveret - altså alle åbne indkøbsordrer.

Men når man klikker på "I ordre", så kan man kun se hvilken dato salgsordrerne er oprette, hvilket er irrelevant. Her kunne det være rart at man kunne se hvornår varerne forventes leveret i stedet - altså en oversigt over åbne salgsordrer svarende til den oversigt man kan se på indkøbsordrerne.

Pft

Lone
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lone

Tak for dit indlæg her på forummet :)

Jeg kan godt se ideen i, at ordre oversigten ville vise en kolonne med "forventet leveringsdato" som der også er på "bestilt" oversigten og jeg kan godt forstå det vil give en mere forenklet arbejdsgang for dig.

Jeg er dog ikke sikker på, at en sådan opdatering vil skabe lige så meget mærværdi for en større mængde kunder som på andre områder af programmet.

Jeg vil dog tage dit forslag med til vores prioriterings møde da det selvfølgelig anhænger af hvor lang tid det vil tage, at lave. Jeg sætter derfor opslaget som overvejs indtil videre.

 

Endnu engang tusind tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig fredag og weekend :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Lone :) 

 

Jeg har haft genbesøgt din forespørgsel, da jeg følte det var gået lidt i stå. 

Jeg tog en snak med vores udviklere, som udfordrede tankengangen lidt, så nu vil jeg tillade mig at gøre det samme med dig wink

 

Kan jeg få dig til at beskrive den arbejdsgang du har, når du går ind via lager -> varer -> i ordre, for at at se, hvornår dine varer skal leveres? Så kan vi kigge på om det er den mest optimale og om der evt. findes andre måder du allerede nu kan gøre det nemmere ved.

Det kan sagtens være det giver helt fint mening den måde du gør det på, og hvis du har tid og lyst, så må du meget gerne beskrive det, så jeg har krudt at skyde med, når jeg skal snakke med vores udviklere næste gang. 

 

På forhånd tak smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)
Hej Jesper

Vi har samme udfordring som Lone. Faktisk er problematikken relevant i alle virksomheder som arbejder med længere planlægning.

Fra vi får en ordre til den skal leveres kan der godt gå op til et år. i den periode vil varene i lagerstyring stå i ordre, altså som en vare vi skal bruge. i den mellemligende tid kan den pågældene vare imellmetiden godt "lånes ud"  til en anden ordre og vi kan nå at skaffe en ny, men før vi låner en vare til anden ordre må vi slå hver enkel orde op  for at kontrollere leveringsdatoen.

Det vil derfor være en stor hjælp hvis vi direkte på varen kunne se hvornår den forventes at skulle leveres til de forskellige ordre.

vi arbejder i byggebranchen men jeg ved problematikken er den samme i mange andre brancher.

Jeg kan se at der her i forumet er kommet flere forespørgsler på netop denne problematik med forskellige forklaringer så måske det var noget i skulle kigge mere på.

Rigtig god dag.

Mads Nedergaard
Hej Mads og tak for at følge op her.

Jeg vil prøve at vende den internt igen. Jeg vil fremstille det som du beskriver her. For at være helt sikker på jeg ikke misforstår dig, så vil jeg lige spørge ind til den del med at 'låne' varen ud. Vil du prøve at uddybe det? Jeg er nemlig ikke helt sikker på, hvad du mener her.

En lille note er, at det vil være den samlede leveringsdato på orden som evt. ville skrive her. Bare så vi er på samme side på den del :)