Har brug for fakturalinier med 0,00 i beløb

0
Hej.

Jeg laver mange acontofakturaer ud fra tilbud der består af mange punkter.

Det ville være meget behjælpeligt at systemet kunne håndtere linier med 0,00 i beløb, da der på de første acontofakturaer måske er et eller flere punkter, der endnu ikke er udført.

Når jeg skriver at der i antal er udført 0,0 af f.eks. 10.000,00 kr. bliver det jo 0,00 i beløb. Det kan jeg ikke få pogrammet til at acceptere. D.v.s. at jeg ikke kan sætte hele arbejdet op på den første faktura, og derefter på de følgende, rette op i antal ud for de enkelte punkter. Jeg skal have tilbudet frem hver gang for at sikre mig at jeg har det hele med.

Det ville også være rart om man i stedet for antal kunne vælge % i de enkelte linier.

Summa Summarum ,som jeg lige har fravalgt til fordel for E-conomic, kan godt håndtere 0,00 kr. så det gik jeg ud fra at dette pogram også kunne, men supporten siger at pogrammet ikke kan sætte op til det.

Jeg håber at Jer der udvikler pogrammet vil tænke det ind i en kommende opdatering.

Med venlig hilsen

Ulla Bluhme
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Kære Ulla :)Tak for dit gode forslag til e-conomic. 

 

Jeg kan godt, se det giver mening med dit forslag. Men det mere kompliceret end som så, at lave alt det i e-conomic.

 

Jeg kan henvise til dette indlæg i forhold til at kunne fakturere antal 0. Det er ikke noget, vi kommer til at implementere jf. det gamle indlæg.

 

Med hensyn til %, så tænker jeg, at en alternativt måde, at løse det på, kunne være at bruge vores projektstyring. Her kan man nemlig fakturere løbende. Godt nok ikke i %, men man kan ligge omkostninger og timer ind på et projekt og så fakturere ens kunder løbende.  

 

Jeg håber, du kan bruge min besvarelse til noget.

 


Endnu engang tak for forslaget. :)


Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)