Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Drag and drop er et must

0
Jeg synes ikke det er godt nok at lukke denne tråd med "nu er vi klar over det - men gør ikke noget ved det" - det bliver ikke særlig godt begrundet at det ikke er en særlig god idé. Drag and drop er standard i langt de fleste programmer og en teknologi som er et must de fleste steder efterhånden og har sparet rigtig meget tid, en vigtig konkurrencefaktor. Let håndtering af bilag ved indscanning er vigtigt ift. netop at spare tid og dermed for at funktionen er en succes. Jeg bruger superkladde og det ville lette mit arbejde gevaldigt.
i Forslag » Bilagshåndtering af (170 points)

1 Svar

Kære True :)

Tak for nye indlæg. Jeg er helt enig med dig.  

Som Lauris har skrevet i det andet indlæg, så bliver der arbejdet på vores indscannings modul. Vi ved ikke særlig meget i supporten om ændringer eller hvornår de kommer. Men det er noget på vej.

Det bliver helt klart nemmere at arbejde med bilagene, men jeg kan ikke love dig, at præcis dit ønske kommer med.

Lad mig høre fra dig, hvis der er andet, jeg kan svare dig på her og nu. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)