Scan bilag fra app. uden medarbejdere kan se alle andre oplysninger om virksomheden.

+2
Hej e-c, Indscanningsmodullet kunne være en stor hjælp, et unikum, men det hjælper ikke, hvis en medarbejder kun kan se sin egen lønseddel, hvis vi giver ham adgang til at se alle andres lønsedler, eller sagt på e-c sprog, indscanningsmodullet fra app er ikke noget værd, hvis ikke en medarbejder kan få lov at scanne til bogholderiet UDEN at vi skal give ham/hende adgang til hele regnskabsmodulet !!

Adgang til expenses skal være uafhængig af adgang til Regnskab, men en selvstændig adgang, som virksomheden kan åbne for medarbejderen eller ej.

Jeg håber meget I kan hjælpe mig, da dette er et sikkerhedsproblem, og vi kun kan undlade at bruge app´en, hvis ikke de kan adskilles i fremtiden.
i Forslag » Bilagshåndtering af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej

Mange tak for dit indlæg og er rigtig glad for, at du skriver dette.smiley
Det giver god mening at der kan oprettes en bruger, som kan indsende bilag via indscanningsmodulet, uden at denne bruger får adgang til andet.
På nuværende tidspunkt er dette ikke muligt med de brugerroller, som kan vælges i e-conomic. Umiddelbart kunne en udviddelse med en ny rolle der måske hed “mobil bruger” eller lignende, kunne løse.

Jeg vil derfor tage dette med videre til det næste møde omkring udvikling til vores modil APP. Jeg kan ikke love noget 100% omkring dette, da vi skal ind og kigge på hvor stort behovet for dette er i forhold til den anden udvikling og vedligeholdelse der er i systemet.
Takker dig for dit rigtig gode forslag og derfor tager jeg det med videre og så ser vi hvad fremtiden bliver for dette.

Jeg vil opdatere indlægget herinde når jeg har nyt.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla
Vi har samme problem. 6 sælgere som ikke kan scanne deres kvitteringer direkte ind i E-conomics, da de naturligvis ikke skal have adgang til hele regnskabsmodulet. Jeg håber, du får mulighed for at løse problemet.
Mvh Dorte

Hej :)

 

Jeg faldt over dette indlæg, så jeg vil da lige give jer en opfølgning.

Det er muligt at danne en adgang til en medarbejder, som gør det muligt kun at scanne bilag ind via appen, men ikke have adgang til andet.

Vi har en fin lille guide, der beskriver det. I kan se den her.

Jeg beklager det sene svar, men jeg håber i værdsætter, at det nu er muligt!

 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (94.5k points)