Informizely customer feedback surveys

Komprimering af indscannede bilag.

0
Jeg har tidligere læst, at e-conomic ved modtagelse af indscannede bilag komprimerer bilagene, så de næsten intet fylder. Men er det nu rigtigt. Jeg arbejder med utrolig mange indscannede bilag, og det tager som regel en evighed, før de kommer frem på skærmen.

Så skete der det i dag, at jeg skulle videresende et bilag, der allerede var tilknyttet en postering. Da jeg skulle "udskrive" bilaget, der var på 2 sider, viste mit postprogram, at filen var på 6.7 MB..

Er det mit "printprogram" eller e-conomic, der er årsagen til det store volumen?.
i Forslag » Bilagshåndtering af (26.4k points)
status opdateret af

3 Svar

Det spændende er vel måske egentlig hvad bilag fyldte før det blev uploadet? Det burde helst ikke blive større ved download.
Forslag af (2.3k points)

Hej Erik


Tak for dit indlæg her på forum.

 

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, som jeg lige prøvede at teste af selv først. I min test lagde jeg et bilag ind på 1,92mb og gemte det så ned igen inde fra programmet og tjekkede igen filstørrelsen - den var stadig 1,92mb. Det lille uvidenskabelige forsøg tyder på, at programmet ikke omformer størrelsen af filerne som udgangspunkt. Jeg medgiver det strider imod det som du har læst andetsteds og faktisk også mod den forklaring jeg tidligere har fået af en mere teknisk bevidst end jeg selv. Dengang var forklaringen af systemt faktisk egenhændigt tager sit eget "billede" af filen og lægger ind - testen her tyder på noget andet.

 

Jeg undersøger det dog gerne lige videre, så jeg kan give dig et mere uddybende svar - indtil videre er svaret dog, at bilaget vil beholde den størrelse det har lokalt på din computer - ønsker du at det skal være mindre og dermed måske mindske behandlingstiden skal det ske inden filen bliver lagt ind i e-conomic.

 

Jeg håber det giver lidt svar og jeg vender som sagt tilbage med yderligere indenfor en nærmere fremtid smiley.

 

Endnu engang tak for det gode spørgsmål.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Erik
Jeg vil lige følge op på dette efterhånden gamle indlæg.

Bilagene bliver ikke komprimeret inde i e-conomic og skulle heller ikke ligefrem gøre bilaget "tungere"
Som oftest er tanken, at det er selve PDF/ print programmet der burde være årsagen til den store volumen.

Hvis du på noget tidspunkt oplever, at en fil bliver markant større i e-conomic så hører jeg rigtig gerne nærmere omkring det.
Rigtig god weekend.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)