Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætning pr lokation

0
Det ville være fedt, hvis vi kunne trække hvor mange stk vi har trukket fra de forskellige lokationer samlet.
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)

1 Svar

Hej Tea,

Tak for dit indlæg.

Hvad er du interesseret i at se?

Tager man eksempelvis "Omsætningsstatistikken", så kan man se denne pr. leveringssted? Men hvis jeg læser det, så er det med udgangspunkt i hvilket lager du har brugt?

Vil du ikke prøve at skrive lidt mere om casen, og hvorfor det er relevant. Så vil jeg gerne kigge lidt på - hvordan og hvorledes man evt. vil kunne gøre det.

Hilsen

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen.
Jeg er interesseret i at se hvor mange stk jeg har trukket fra mine to lagre. Jeg sidder selv ved det ene lager og kan derfor fysisk tjekke op på dette. Det andet lager ligger i lang væk.
Når jeg trækker fra fjernlageret, så taster jeg en ordre til lokation-2 og fjernlageret sender direkte til kunden.
På et tidspunkt får jeg en lageropgørelse fra fjernlageret, der ikke stemmer overens med min forventning og nu går snakken på hvor eget jeg har trukket fra fjernlager(lok-2)
Hvis jeg kunne trække en liste der fortalte mig hvor mange stk jeg har faktureret fra lok-2, så skulle vi ikke snakke så meget
Hilsen Tea