Salg til norge

0
For at sælge til Norge fra Danmark kræver de norske toldmyndigheder at du har en dedikeret nummerserie til fakturaerne. Det kan ikke laves idag.
i Forslag » Salg af (250 points)
status opdateret af

3 Svar

Er det nu helt rigtigt?

Pt. har jeg med 3 kunder at gøre, der alle fakturerer norske kunder uden krav om en separat fakturanummerserie.

Det kunne også blive et problem, hvis alle lande stillede sådanne krav. Så .....
Forslag af (26.3k points)
Hej Erik
Vi har et momsnummer i Norge, og afregner alt for kunden. Så det kunden betaler for varen på vores hjemmeside er inklusiv alt. Derfor kræver de det.. Det er i hvert fald det vi har fået at vide fra det norske skattevæsen..
Hej Stefan
Det de norske myndigheder kræver er at såfremt du er momsregistreret i Norge og sender faktura med norsk moms mv. så skal disse fakturaer have seperat nummerserie. Det er lovgivningsmæssigt krav - det er helt korrekt.

Det kan vi ikke håndtere fra enkelt aftale - desværre. Det svarer til at have to cvr numre i Danmark
Jeg har håndteret kunder før som har løst dette ved simpelthen at oprette en aftale i e-conomic udelukkende til den norske webshop og så blot månedsvist bogføre omsætningen manuelt i deres hovedaftale. Det er desværre den eneste mulighed.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Hej

Hvis ikke du allerede har fået løst problemet med Lasse's vejledning - så kan HubBroker tilbyde at udlæse og sende dine fakturaer til Norge i ønsket format samt med ønsket nummerserie til fakturaerne.

//Jens Toke

kontakt@hubbroker.com
Forslag af (340 points)
hej Jens

Vi har bygget vores eget.

Ellers tak.