Informizely customer feedback surveys

Arkivere gamle abonnementer (ej sletning)?

+5
Hej E-conomic

Kan det blive muligt at arkivere gamle abonnementer uden at skulle slette dem?

Vi kommer til at have mange abonnementer, så det ville være en utroligt stor fordel for os (og alle andre kunder, som kører med abonnementer), hvis vi kunne trække de gamle abonnementer væk fra en liste over aktive abonnementer. Men stadig kunne gå tilbage og se gamle abonnementer (f.eks. hvem var tilknyttet dengang osv). Altså der er ikke tale om en sletning.

I kunne lave det således, at vi fik en arkiv-knap ude i højre side af listningen af ens abonnementer og / eller at I oprettede et dato-felt inde i abonnementet, hvor vi kunne angive en dato, hvorefter abonnementet automatisk blev arkiveret. Men i hvert fald blot en vi kan klikke på en arkiver-knap, så vi kan trække gamle abonnementer væk fra listen over aktuelle abonnementer :-)

Det må da være til alles fordel - uanset om man har mange abonnementer eller ej :-) Det vil lette overskuelighed og det gør det muligt hurtigt at se de aktuelle abonnementer uden at skulle "smide abonnements-historikken i skraldespanden" :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket som en kopi af: KOM NUUU!!!
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (8.1k points)
lukket af
Dette spørgsmål er også meget relevant for vores virksomhed.
Det her forslag er yderst vigtigt for vores kursusvirksomhed, som netop er gået i gang m. at bruge e-conomic til kursusadministration ud over fakturering. Vi 'drukner' i alle de abonnementer, som det bliver til, hver gang et modul / event er kørt. Vi har hele tiden omkring 100 åbne moduler, så det ville være skønt, hvis de kunne arkiveres, når de er afholdt. Hilsen Lene Bredahl, adm.dir. i NLP Huset
Hej :)

Det er nu muligt at spærre et abonnement! I gør det ved at redigere selve abonnementet og skifte adgang fra åben til spærret.

Jeg håber det kan hjælpe jer til at få et bedre overblik over jeres abonnementer.

Rigtig god dag :)

2 Svar

Det ville være super praktisk for os hvis man kunne flytte en abonnent fra en abb.gruppe til en anden : )
Forslag af (220 points)
Her kan jeg henvise til http://forum.e-conomic.dk/17909/flytte-kunde-fra-et-til-andet-abonnement

Hilsen Catrine fra e-conomic

Kære Jens og andre brugere :)

 

Tak for jeres forslag til abonnement modulet.

 

Jeg kan godt se, at det er irriterende, at man ikke kan arkivere abonnementet. 

 

Efterhånden er det et emne, der er diskuteret godt og grundigt på vores forum. Det er desværre ikke så nemt løst som man kunne ønske sig, vi har dog mulighederne liggende hos vores udviklere, til den engang ligger øverst i bunken af prioriterede opgaver.I kan følge med disse indlæg, hvor der vil komme opdateringer når der er konkret nyt:
http://forum.e-conomic.dk/3937

http://forum.e-conomic.dk/10369

 

Endnu engang tak for forslaget. :) 


Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)