Begrænsning på kun 50 tegn på abonnements navn

+1
Hej E-conomic

Kan I ikke løfte loftet på 50 tegn på navnet for et abonnement.

Det er lidt begrænsende at det kun må være så få.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (8k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Jens :)

 

Tak for dit indlæg til abonnement modulet.

 

Maks 50 tegn i abonnementsnavnet er ikke noget, vi har planer om at ændre pt. Hvis du mangler tekst, så kan du bruge beskrivelsesfeltet inden på abonnementet. Det kan vi få med i kolonnerne i varelinjerne ved at rette i design og layout.

 

Du kan kontakte supporten, hvis du vil have hjælp til at rette i kolonnerne. Du kan også se vores hjælpe guide på e-copedia her.

 

Endnu engang tak for dit indlæg. :)

 

Jeg håber, det giver mening og at du kan bruge mit løsningsforslag. 


Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)
Hej Catrine

Vi kan ikke bruge beskrivelses-feltet til noget, fordi det ikke kommer til syne på listningen og andre steder.

I kunne sagtens løfte antallet af tegn. Jeg er selv programmør og ser ingen udfordringer i det. Der er ikke tale om, at I ved at gå fra 50 til 100 tegn skal over i et andet data format i databasen.

Øv..........
Hej E-conomic. Vi har netop taget jeres fine system i brug til kursusadministration. Og da vi har brug for unikke varer (kursusnavn + startdato) for at undgå fejl i deltagerlister, ville det være super med mulighed for flere tegn. Når vi forkorter - som vi må gøre i dag - har det en konsekvens rent salgsmæssigt, da der bliver mange forkortelser i produktnavnene. Så please....! Bedste hilsner Lene Bredahl, adm.dir. i NLP Huset
Hej Jens og Lene :)

 

Tak for besvarelsen. Det tekniske bag har jeg ikke meget viden om, men mon ikke de kan trylle før eller siden.

 

Jeg tager den gerne med til vores næste forum møde en gang i april, da jeg kan se, at I er flere, der efterspørger dette. På dette møde, vil vi drøfte om det skal implementeres ud fra hvor god mening det giver, hvor mange kunder det vil skabe værdi for og hvor mange ressourcer/tid, det tager for os.

 

Jeg giver jer en melding, når jeg har noget nyt til dette forslag.  

 

Vi snakkes. :)

Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)

Hej Jens
Vi har også haft dette forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde og det er desværre heller ikke et forslag vi arbejder videre med.

Selvom det som du nævner måske ikke er verdens største opgave så har vi valgt, at prioritere andre forslag som vi vurderer giver mere værdi til flere kunder.
Som jeg kunne forstå på dit svar på det andet indlæg lyder det til, at kunden her også har valgt et andet program grundet begrænsninger i vores abonnementsmodul.

Det er rigtig ærgerligt men her har vi ikke kunne matche behovet og jeg håber derfor i har fundet den rette løsning til lige netop den virksomhed.
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Det gør ikke noget, at I ikke vil udbygge, fordi vi har allerede forladt abonnements-styringen i E-cononomic pga. manglende fleksibilitet.