Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vareleverandør faktura

0
Hej,

 

Er det ikke muligt at lave så den betalingsdato, som står på vareleverandørfakturen at den kommer med på papiret når den bliver printet :-)?.

 

Mvh
i Forslag » Lagerstyring af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Læger

Tak for dit indlæg her på forummet.

Det er desværre ikke muligt, at rette eller tilføje i vareleverandørfakturaens layout. Dette er fordi det betragtes som et internt bilag i systemet fordi det er et bilag du indtaster ud fra en faktura du har fået fra din leverandør hvor betalingsdatoen skal stå.

Jeg har dog et lille cowboy-trick til dig så du kan få denne betalingsdato med på dokumentet ved at indtaste det manuelt. Det du kan gøre er, at indsætte denne betalingsdato på vareleverandørfakturaen ved at skrive det ind under ”noter og tillæg” også skrive det i ”overskrift” boksen. Dette skal selvfølgelig gøres hver gang men det giver dig i hvert fald muligheden for, at få betalingsdatoen på alligevel.

Jeg markerer dette indlæg som implementeres ikke da det ikke er en mulighed vi vil implementere.

Du skal have mange tak for at dele dit forslag med os.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)