Informizely customer feedback surveys

Varekontokort for en varegruppe

0
Vil det være muligt at lave denne udskrift, hvor man kan begrænse den til en varegruppe? F.x hvis man vil vurdere hvilken vare det ikke har været særlig bevægelse på i en bestemt gruppe. At har en udskrift med en enkelt vare eller alle varer er  ikke brugbart. Hvis varegruppen kunne komme med i udskriften sådan, at man kunne sortere efter den - det  ville også være en løsning...

 

Mvh,

 

Tanja Hansen
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tanja,

Tak for dit forslag.

Inden jeg/vi kan dykke mere ned i dette, vil jeg høre hvordan dine numre på dine varer er oprettet?

Er der noget rækkefølge, som gør man på nogen måde, kan se en sammenhæng her, der gør at det "hjælper" med rapporten på denne måned?

mvh

Steffen Ekelund

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen,

Vi har et lager med varer som ikke er i rækkefølge. De kommer fra forskellige leverandør og er derfor meget forskellige.
Men, en varegruppe - fra en bestemt leverandør, har vi i større mængde på lager og mangler at kunne se hvilken vare det er omsætning på.

Hvis man kan udlæse alle vare og efterfølgende bare sortere efter den varegruppe som man har interesse i - ville man allerede være meget hjulpet. Hvis man kunne undlade vare som ikke har bevægelse på - ville det være endnu bedre....

 

Venlig hilsen
  
Tanja Hansen
HLT Service

Hej Tanja

 

Som jeg læser det, er dit behov at finde ud af på hvilke varer, i en specifik varegruppe, som du omsætter mest for. Hvis det ikke er korrekt forstået, så må du endelig skrive igen.

 

Hvis jeg har ramt plet, vil løsningen være at du tager en omsætningsstatistik i stedet for. På den har du nemlig overblikket over hvilke varer der omsætter for hvor meget, i en given periode – og her har du samtidig muligheden for at afgrænse din søgning inden for en specifik varegruppe.

Ydermere sparer du også en masse klik, ved at tage omsætningsstatistikken, da du slipper for at klikke på ”varekontokort” for hver enkelt vare.

 

Du finder omsætningsstatistikken ved at gå i rapporter -> kunder -> omsætningsstatistik.

Her er det i dette tilfælde vigtigt, at du tager udgangspunkt i varer, for at få fordelingen af omsætningen pr. vare, og anvender afgrænsningsmuligheden i søgningen fra og til en specifik varegruppe.

 

Lad mig vide om jeg har ramt bullseye, ellers giv gerne yderligere information om hvad du gerne vil opnå ved at kunne læse varekontokort for en hel varegruppe ad gangen smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)