Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Skarp bogholder i e-conomic tilbydes på deltid

0

Vi har en mand i vores virksomhed, som bogfører i e-conomic for os på halv tid i vores webshop. Han kunne godt bruge en anden virksomhed, hvor der også er mulighed for at bogføre på ca. 1/2 tid også, men mindre kan også have interesse.

 

Han har bogført hos os siden 2013, og er siden blevet løbende lært op i e-conomic med flere ugers kursus hos revisor, og har senest lige afsluttet et intensivt kursus på 6 uger i virksomhedsøkonomi og bogholderi med udgangspunkt i e-conomic, hvor han fik et 10-tal til den afsluttende eksamen. Han er grundig og dygtig til sit arbejde, og arbejder til dagligt også med bl.a. indscanning af fakturaer og autoudligning via Excel. Han er også vant til bogføring af bilag både i og uden for EU, løn og gøre alt klart til moms. 

 

Hvis I er interesserede, kunne det både sættes op på den måde,at han ansættes på ca. 1/2 tid eller mindre, eller at vi i vores virksomhed fakturerer jer for de timer han bruger til en god pris. 

 

Mads, vores bogholder, bor i Horsens, men vi kan fint komme forbi og få det hele sat op og aftalt, og hvis i bruger indscanning til det hele, så alt ligger digitalt, vil afstanden i det daglige ikke være noget problem. 

 

Du er velkommen til at skrive til mig på kristian@petdreams.dk, eller ringe på 50262020 hvis det har interesse. 

 

De bedste hilsner

 

Kristian Pedersen
Medejer, PetDreams.dk

i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (140 points)
status opdateret af 🔒

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.