Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Arkivering ved indscanningsmodul

0
Vi bruger rigtig mange IT-systemer og andet, hvor vi har en abonnementsaftale, hvor de selv trækker pengene og sender en faktura på e-mail. Derudover har vi også flere bankkonti, og det er forskelligt, hvor disse bliver trukket.

Det kunne være rigtig lækkert, hvis man kunne få flere forskellige e-mails tilknyttet samme indscanningsmodul.

F.eks.: Så hver gang der bliver sendt en e-mail til xx@xx.dk ved den, at den skal skrive xx i kommentarfeltet. Så man lettere kan følge med i hvilken konto pengene bliver trukket fra.
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Kære Lasse :)

 

 

 

Mange tak for dit indlæg og gode forslag til indscanningsmodulet.

 

 

 

Jeg kan godt se, at det vil være det ville være smart, hvis det kunne lade sig gøre. Vi har allerede en funktion, der minder om det. Du kan bruge enten emne- eller filnavn i mailen i notekilde, så den overfører det der står der. Du kan se vores e-copedia guide her. Den viser hvordan du får noten med, når den overfører.

 

 

Jeg ved godt, det ikke specifikt er det du forespørger. Jeg må ærligt sige til dig, at jeg aldrig har hørt nogle af vores kunder spørge til en lignede funktion. Dog kan jeg sagtens se, at det ville give rigtig god mening i forhold til jeres arbejdsgang. Jeg er også i tvivl om, hvor vidt andre kunder vil kunne bruge denne funktion lige så optimalt som jer.

 

 

Af disse grunde kan jeg allerede nu skrive til dig, at vi ikke kommer til at implementere forslaget.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tips eller råd til andre ting i e-conomic.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)