Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vælge fast årstal ved ubehandlede bilag

0
Det er temmeligt omstændeligt at skulle vælge gammelt år for hvert bilag når det er 2000+ ubehandlede der skal vedhæftes.

Var det muligt at vælge et bestemt år for vedhæftning af ubehandlede. Det er ikke noget problem i løbet af indeværende år, men så snart nyt år er opretttet, så vælger programmet  nyeste år, så det vil være et tilbagevendende "problem".
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Vulfs :)

 

Tak for dit indlæg. 

 

Jeg kan godt forstå det er irriterende, når det er så mange bilag, der skal vedhæftes. Systemet er ikke lavet til at man vedhæfter bilagene tilbage i tid med så mange bilag, men at man gør det løbende. Så jeg har desværre ikke en smart løsning til dig. 

 

Men fremadrettet vil jeg råde dig til at gøre det løbende. Du kan evt. bruger den funktion der hedder "Ny postering fra indscannet". Du kan se her hvordan det fungere. 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)