forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vælge fast årstal ved ubehandlede bilag

0
Det er temmeligt omstændeligt at skulle vælge gammelt år for hvert bilag når det er 2000+ ubehandlede der skal vedhæftes.

Var det muligt at vælge et bestemt år for vedhæftning af ubehandlede. Det er ikke noget problem i løbet af indeværende år, men så snart nyt år er opretttet, så vælger programmet  nyeste år, så det vil være et tilbagevendende "problem".
spurgt 5 Jan, 2016 i Forslag » Indscanning af vulfs (120 points)
status opdateret 26 Jan, 2016 af huusmann

1 Svar

Hej Vulfs :)

 

Tak for dit indlæg. 

 

Jeg kan godt forstå det er irriterende, når det er så mange bilag, der skal vedhæftes. Systemet er ikke lavet til at man vedhæfter bilagene tilbage i tid med så mange bilag, men at man gør det løbende. Så jeg har desværre ikke en smart løsning til dig. 

 

Men fremadrettet vil jeg råde dig til at gøre det løbende. Du kan evt. bruger den funktion der hedder "Ny postering fra indscannet". Du kan se her hvordan det fungere. 


Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

besvaret 26 Jan, 2016 Forslag af huusmann (1,440 points)
i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”