Informizely customer feedback surveys

Opdatering af særpriser på abonnementer ikke mulig

0
I forbindelse med en årlig regulering af prisen på vores kunders abonnementer ønskede jeg at importerer en csv fil med nye særpriser på den enkelte kundens abonnement.

Jeg opdager at der ikke kan afkrydses i en "opdater eksisterende" boks og kontakter Jeres kundeservice.

Desværre bliver jeg rådgivet forkert hvilket betyder at over 400 abonnementer fejlagtigt bliver oprettet på kunderne. I har været behjælpelige med at få dem slettet i databasen så for så vidt har jeg intet at klage over.

MEN, hvorfor er det ikke muligt at opdatere ved hjælp af en import? Så vidt jeg kan se kan importfunktionen kun bruges til at importere nye emner.

Med venlig hilsen

Jacob
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (660 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jacob,

 

Mange tak for dit indlæg her på vores forum.

Den funktionalitet vi har omkring opdatering af priserne til kunderne kalder vi for indeksregulering.

Du og andre læsere kan læse mere om indeksregulering her.

 

Jeg kan godt forstå din undret over hvorfor vi ikke har en opdateringsfunktion i vores import, som vi har andre steder i systemet.

Det er umiddelbart et rigtig godt forslag, så det vil jeg gerne gå videre med og undersøge hvor meget det kræver.

Vi er dog i et område i systemet, som kun meget få af vores kunder gør brug af, når vi snakker import funktionen i abonnementsmodulet. Derfor vil det blive en overvejelse af hvor mange ressourcer en sådan ændring kræver kontra hvor mange kunder der vil få glæde af den. Vi har jo allerede en prisopdateringsfunktionalitet i form af indeks regulering.

 

Da det er et godt forslag, vil det komme med til vores interne møde, hvor vi vil tage stilling til, om det er noget der vil blive implementeret med tiden, eller om vi vælger at prioritere ressourcerne anderledes.

Jeg vil opdatere indlægget, når vi har holdt vores interne møde.

Igen skal du have mange tak for dit forslag, og tak for du gav dig tid til at skrive på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Hej Magnus

Tak for svaret.
Jeg har ikke selv benyttet funktionen indeksregulering da jeg var i tvivl om den ville regulere på særpriser.

Derudover ønskede jeg at nedrunde de nye priser til nærmeste 5 krone så jeg ikke havde så skæve priser. Slutteligt ønskede jeg ikke at helt nye kunder blev reguleret. Dette er nemmest at lave i et regneark som derefter importeres.
Så der er flere fordele i at kunne importere (og opdatere).

Med venlig hilsen
Jacob
Er der nyt?

Hej Jacob
Tak for dit opfølgende spørgsmål.

 

Vi har haft dit forslag oppe, at vende på vores prioriteringsmøde og selvom jeg godt kan forstå det for dig vil lette opdateringen af abonnement – Vi har vurderet, at opgaven vil være for krævende i forhold til hvor mange kunder der vil få glæde af sådan en funktion.
 

Det blev derfor vedtaget på vores møde, at få kunder vil gøre brug af funktionen og vi derfor ikke vil arbejde videre med udviklingen af dette – derved holder fast i den prisopdateringsfunktionalitet som vi kalder Indeks regulering
Hvorimod en direkte ændring af et abonnement eller abonnent skal ske inde i abonnementer.

Endnu engang tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum :)
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas.

Jeg må desværre erkende at jeg forventede Jeres standard svar: for krævende i forhold til hvor mange kunder som vil få glæde af det.

Jeg mener fortsat at det helt selvfølgeligt bør være en mulig funktion, specielt set i lyset af at I gør meget ud af at fortælle om jeres import/eksport funktioner. Disse er dog i meget, meget stor grad mangelfulde.

Jeg tillader mig at anbefale at I tilføjer at det ikke er muligt at importerer særpriser og behørigt forklarer hvad det har af begrænsninger således at potentielle nye kunder (og nuværende som kigger på abonnements modulet) ikke falder i samme 'fælde' som os.

Endnu engang, Jeres prioritering af ønsker fra kunder er dybt forskruet og tidligere tiders dynamiske udvikling ikke eksisterende.


Med venlig hilsen

Jacob