Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-conomic App til Android, forslag til forbedringer

0
TAK, for at i nu har jeres app til Android

Forslag til udvikling

Den mangler følgende 3 ting:

1. Man kan ikke se hvem der har sendt bilaget, der skal være et tlf.nr på noten for identifikation.

2. Der skal være mulighed for at vælge betalingsmetode: A:kontant kassen, B:kontant eget udlæg, C:bank1 (kort1), D:bank2 (kort2)

3. Der skal være mulighed for at vælge forskellige udgiftstyper efter eget valg. Forslag A:Kender ikke omkostningsarten B:Autodrift u/moms C:autodrift med moms D: Bespisning DK, E:Bespisning EU F:Bespisning Udland G:Personaleudgifter H: Rejseomkostninger I:Driftsudgift, Hvidplade J: Driftsudgift Gul/papegøje plade K: Varekøb L:Arbejdsredskaber

4. For bespisning skal der tilføjes A: antal deltagere B:hvis mere end 1 deltager skal der stå navn og evt firma på deltagere udover bilagsindsender.

5. For både forslag 2 og 3 skal der være mulighed for når man er logget ind på pc at ændre disse tekster/kontonumre

6. Disse bilag lægges automatisk i ubehandlede mappen, i stedet for at de skal hentes manuelt i indscanningsmodulet. Evt. som en natkørsel.

Dette med håb om at det sker inden nytår, så vi kan starte på en frisk i det nye regnskabsår
i Forslag » Bilagshåndtering af (3.0k points)
status opdateret af

3 Svar

Håb om inden nytår - det tror jeg næppe du skal regne med. Udvikling er ofte planlagt godt i forvejen. :)

Synes dog pkt. 1 giver god mening! :)
Forslag af (2.3k points)
Tilføjelse til punkt 1. Alternativt kan der være tilføjet brugernavn på den fil man modtager. Den giver man jo i forbindelse med at man logger på til at kunne bruge app'en
Hej jrh

Tak for dit indlæg og dine forslag.
Som udgangspunkt fungerer scannings app'en præcis som det var tiltænkt, let adgang til at få indsendt nogle kvitteringer så vi slipper for papirformatet med en Note der er fri for brugeren til udfyldelse.

Så umiddelbart skal der ikke mere funktionalitet på denne app.
Jeg vil dog gøre det ansvarshavende team opmærksom på dine input, så de har dette at tage udgangspunkt i hvis de beslutter at implementere flere/uddybende features i applikationen.

Jeg sætter indlægget her til "implementeres ikke" da der vil blive oprettet en mere direkte dialog hvis disse forslag tager under udvikling.

Endnu engang tak for dit input :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Kun lige den sidste ting. Kan jeg ikke bare få på bilaget HVEM der har sendt det ind?
eksempel 4 sælgere skriver alle 4 "sæt det på min konto" hvem skal have hvad :-)

Hej Jimmy,

Jeg synes du skal kigge på Outlay som imødekommer alle de behov du nævner ovenfor.

 

Outlay fungerer således:

 

1.       Medarbejderne kan med mobilen tage et billede af deres kvitteringer, tilføje detaljer og sende dem til godkendelse.

2.       På nettet gennemgår godkender afdelingens udlæg som enten afvises eller godkendes. Det er også muligt at køre uden godkender.

3.       Godkendte udlæg kan herefter eksporteres direkte til ERP-systemet, Excel eller PDF.

 

Der kommer automatisk referencetekst som angiver hvem der har sendt bilaget ind, medarbejderne vælger blandt de individuelle betalingsmetoder og udgiftstyper bogholderen har sat op, bogholder og godkender kan ændre i beløb, valuta, tekst, udgiftstype osv. Bogholder og godkender kan også afvise indsendte kvitteringer samt angive hvorfor, og medarbejderne har herefter mulighed for at ændre i kontering mv. og genindsende kvitteringen.

 

Kvitteringer gemmes i Outlay i 10 år og opbevares flere steder for at højne sikkerheden, og de sikkerhedskopieres flere gange dagligt. Adgangen er sikret gennem standardkryptering med industriel styrke (SSL). Det er nemt at søge specifikke kvitteringer frem, og det er altid muligt at skrive alle eller specifikke kvitteringer ud til PDF.

 

E-conomic: https://www.e-conomic.dk/apps/outlay
Hjemmeside: www.outlay.com
Kort video: www.youtube.com/watch?v=H2hObY3bcJw

 

Med venlig hilsen
Jacob Hansen

Forslag af (140 points)