Abonnementmodul - visning i rapporter

+2
Jeg ville blive ustyrlig glad, hvis der i rapporter kunne laves en rapport for abonnementer, f.eks. som med kunder hvor man kan se omsætningsstatistik på baggrund af kunder, varer og medarbejdere, men ikke abonnementer. Jeg bruger oceaner af tid på at sidde og lægge tallene sammen for hver enkelt abonnement hos en kunde. Ikke engang under visning af abonnementet kan ses en sammentælling, saldo eller andet. Rimelig ulogisk :)

Mh SusanneK.nu

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

lukket
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (15.8k points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Enig enig enig...

 

Abonnementmodul er det ikke. modulet er nærmere "Kopier mine gamle faktura som jeg ofte sender til kunder, til en ny faktura og send denne faktura afsted-modul"

Abonnement er jo netop til at styre cashflow mv. + periodiseringer.... Men det mangler virkelig!

 

/kasper
Forslag af (2.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej Susanne og Kaper.

Tusind tak for indlægget og jeres input.

Det står ganske klart, også for os herinde, at vores Abonnement modul i høj grad er en masse-fakturerings funktion der letter arbejdsgangen ved gentagne faktureringer.
Mere end det er abonnementsmodul til at styre eksisterende og fremtidige cashflows og periodiseringer.

Jeg kan ikke love her at vi vil arbejde specifikt med at lave præcis denne rapport. Vi vil dog snarligt afholde et internt møde om hvilken retning udviklingen af abonnementsmodulet skal gå og hvad der er et absolut must at implementere. Der vil derfor på sigt blive foretaget en større indsats på abonnementsmodulet der kommer til at bringe nye features til.

Som I ved, så kan man ikke gøre en skildpadde til en væddeløbshest, men man kan gøre den til en rigtig hurtig skildpadde. Derfor vil det stadig være et modul der er baseret på masse fakturering, men med bedre mulighed for at imødekomme de forespørgsler vores brugere har.

Jeg afviser derfor dette specifikke forslag, med tager inputtet med som kunde feedback til beslutningstagerne vedrørende udviklingen af Abonnement.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)