Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Åbning af afsluttet projekt

+1
Har ønske om, at en administrator skal kunne genåbne en sag som er afsluttet, for at kunne bogføre ekstra omkostninger. Vi er mange der kan afslutte en sag og derfor sker det at sagen afsluttes for tidligt.
i Forslag » Projektstyring af (310 points)
status opdateret af
Hej
Vi har samme problem, vi har engang imellem projekter som vi gerne ville have åbnet op igen, da vi gerne vil kunne bogføre ekstra omsætning eller omkostninger. Vi har også mange der kan afslutte projekter og det sker desværre at de bliver afsluttet for tidligt. Jeg har arbejdet i andre projektsystemer hvor det er helt normalt at man kan åbne projekter op igen. Der kommer jo bare en ny bogføring, så i princippet er det jo helt i orden at gøre det også ifølge bogføringsreglerne.

1 Svar

Hej Trine

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.
Når vi afslutter et projekt så bogføres der også posteringer, hvad end det er salgsfakturaer, omkostninger eller tidsregistreringer der flyttes.

Vi har ikke mulighed for eller planer om at tilbageføre disse posteringer, og dermed heller ikke planer om at genåbne afsluttede projekter.

Jeg kan dog anbefale at anvende projektstatusser til at markere projekterne som afsluttet og så kan I måske opsætte en regel om at det kun er administratoren eller superbrugeren der må afslutte.

Du kan læse mere om projektstatusser her.
Lad mig høre om ovenstående kan hjælpe dig, vi har ihvertfald ingen intentioner om at give mulighed for genåbning af afsluttede projekter.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)