Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Abonnementsnumre og abonnementskørsel

+1
Hej e-conomic,

Jeg sidder og forsøger at optimere vores abonnementskørsel, og er i den forbindelse stødt på et problem som jeg mener burde være til at løse.

Jeg ønsker at lave abonnementskørsel på en række abonnementer samtidig, men da abonnementerne, da de er blevet oprettet, ikke har fået numre i sekvens, er dette ikke muligt for mig.

Mit forslag er at det enten gøres muligt at ændre et abonnementsnummer, eller at man kan vælge abonnementer fra en liste nå man laver abonnementskørsel, og ikke kun abonnementer i et interval basseret på deres abonnementsnumre.

Vh

Anders
lukket som en kopi af: Abonnementkørsel
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (160 points)
lukket af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Anders

Tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg er godt klar over at udvælgelsen af abonnementer i forbindelse med en kørsel lige nu er ganske statisk. Dette fremgår også af følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/17236/abonnementkorsel

Jeg har valgt at tage problematikken med på et møde med ansvarshavende for dette produktområde. Jeg vil dog lukke dit aktuelle indlæg her som en kopi af ovenstående - men meld dig ind i debatten på ovenstående indlæg og følg med i opdateringer på problematikken derinde.

Du hører nærmere :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
valgt som bedste svar af