Angiv kostpris

0
Hej e-conomic,

Når man opretter en "Ny faktura" og derefter en "Ny fakturalinje", så får man muligheden for at angive en kostpris til sin fakturalinje.

Hvordan kan det være, at man ikke kan gøre det samme når man tilknytter en "Vare/ydelse" til sit abonnement? Det vil være en kæmpe stor hjælp for os, at kunne angive denne kostpris f.eks. neden under "Særpris".

Med venlig hilsen,

Søren
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (330 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej MapsPeople.

Dette går meget i tråd med dit tidligere indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/17555/oversigt-over-varer-skal-forbedres

Hvor vare/ydelses håndteringen fra abonnement generelt er, mindre hensigtsmæssig. Jeg har taget begge dele med videre til et møde med ansvarshavende i dette produktområde.
Jeg forventer derfor at kunne komme med nærmere input om en uges tid.

Du skal være velkommen til at afvente nærmere information herinde :)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris,

Tak for dit svar. Jeg er meget glad for, at I overvejer min feedback på disse 2 funktionaliteter. Det er altafgørende for vores brug af e-conomic og en "showstopper" for vores videre brug, så længe vi ikke kan arbejde med disse variabler.

Jeg ved, at mit indlæg var i tråd med mit tidligere indlæg, men begge funktionaliteter er vitale. Håber, at det bliver implementeret indenfor nær fremtid, eller at vi blot får besked, om det er noget I ønsker at gøre noget ved, så vi kan agere ud fra det.

Ser frem til at høre nærmere, og står samtidigt til rådighed, såfremt du måtte have yderligere spørgsmål til vores behov.

/Søren
Forslag af (330 points)

Hej Søren
Jeg vil gerne starte med, at undskylde for, at der er gået så lang tid siden, at du har fået en opdatering angående dit forslag.

Vi har haft dette forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde og det er ikke et vi kommer til, at arbejde videre med. 
Jeg er ikke sikker på i hvilke situationer i har behov for, at beskrive specifikke kostpriser på en vare på et abonnement - som det er tiltænkt så ligger kostprisen på varen og det betyder, at når du anvender denne vare på et abonnement så tager den denne kostpris fra varen.

Hvis det er nødvendigt for jer, at der er en særlig kostpris på abonnementerne i forhold til normal salg af varer så vil det kræve, at i oprette 2 varer pr. varer også kalder den ene for "abb." oveni

Så kan i her på varen skrive den kostpris som du ønsker skulle være muligt inde på "tilknyt vare/ydelse" 

Det giver dig ihvertfald noget, at arbejde videre med - meget for sent men syntes ihvertfald du skulle have en endelig afklaring.
Jeg håber, at ovenstående muligheder kan hjælper jer videre. Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)