forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Guld og grønne skove

0
Når I nu er i gang med at undskylde, love en hel masse, indskrænke Jeres marked o.s.v., kan vi så også få nogen konkret information om f.eks. fremtiden for Jeres lagermodul, en ordentlig valutastyring og -information(Kontooversigter/Saldolister) og forbedringer i indscanningsmodulet?

Hvis I ikke forbedrer Jer på de punkter, kan det hele jo være lige meget.

Og hvor finder dialogen sted? Indtil nu har jeg kun oplevet en envejskommunikation med kærlighedserklæringer og lign. Hvis e-conomic vil tages alvorlig, skal der meget mere til.
spurgt 19 Nov, 2015 i Spørgsmål » Lager af Erik Jensen (23,700 points)
opdateret 19 Nov, 2015 af Erik Jensen

1 Svar

Hej Erik,

Tak for dit indlæg. Lad mig svare på nogle forjhold du nævner:

"Guld og grønne skove" har almindeligvis den betydning at nogen er stillet noget i udsigt uden at der var/er dækning herfor. Ikke overraskedne er jeg ikke enig med din beskrivelse. Talrige forbedreinger er rulelt ud via forumforslag. Hvilket konkrete forslag vi her på forum ikke har behandlet er ikke dokumenteret af dig. Tværtom kan jeg dokumentere at alene i 2014 har vi implemeteret omkring 100 forumforslag. http://blog.e-conomic.dk/naesten-100-succeshistorier/

 

"Dialog". Vi to har gennem tiden haft tæt og højfrekvent ofte dialog. Direkte og på online medier. Du har rent faktisk besøgt os og haft samtaletide med nøglepersonale herinde. Dine input er vældigt værdsat. Som jeg ved flere lejligheder har sagt så forholder vi os til  konkrete forslag her fra forum. Vi erkender åbent at ikke alle forslag er foreneligt med vores egne planer/ambitioner og/eller ikek giver mest bang fopr the buck.

 

"Lager". Tilbage i 2012 skrev jeg på bloggen omkring lager. http://blog.e-conomic.dk/hvad-vi-kan-nu-bare-bedre/. Det gør sig stadig gældende.

"Tillægsmodulet Lager

Jeg har andetsteds skrevet om dette tillægsmodul, at det er det mest omdiskuterede af vores tillægsmoduler. Det skyldes bl.a. at lager ikke er en entydig størrelse.

Behov varierer meget fra branche til branche og endda fra virksomhed til virksomhed inden for samme branche.

Eksempelvis: hvad en person opfatter som lager, opfattes af andre som produktion. Et andet eksempel er, at Lokationer opfattes af nogen som ”varehusets placering”, hvor andre opfatter det som ”hyldelokation” i bilen eller på lageret.

Det er umuligt for os at imødekomme så forskellige ønsker.  Så de generelle principper for vores udvikling gør sig i endnu højere grad gældende for lager. Vi vil sætte fokus på at gøre det, vi har, nemmere og bedre.

Vi tager udgangspunkt i forumforslag, når vi fastlægger indholdet. Startende med oktobers første markedspakke vil den og de følgende indeholde elementer til lager."


 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Nov, 2015 Spørgsmål af kimsneummadsen (24,020 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”