Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Priser på vareleverandørfaktura

0
En stor forbedring af leverandørfaktura modulet ville være hvis det var den indtastede pris på produktet som blev husket til næste gang man skulle lave en lev. faktura.

Som det er nu så husker lev. modulet så vidt jeg kan se prisen tillagt en andel af fragten og det er ret frustrerende at man gang på gang skal rette prisen til på et givent produkt.
i Forslag » Lagerstyring af (240 points)
status opdateret af
Chris har helt ret - det giver ingen mening at benytte den kalkulerede kostpris.
Det giver et KÆMPE ekstra arbejde hele tiden at skulle rette priser ved bestillinger.

Fragt til en særskilt konto løser da ikke problemet ?!
- fragten har sit helt eget felt på vareleverandørfaktura og der tages hensyn til importmoms.

På hver enkelt vare er oprettet en manuel kostpris og en kalkuleret - begynd dog bare at bruge den manuelle. Jeg har svært ved at tro I kan finde bare een bruger, der har en fordel ved den kalkulerede.

Den manuelle er til bestilling af varer
Den kalkulerede er til regnskabet

Hvorfor er de begge der ellers?

1 Svar

Hej Chris

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Som vareleverandørfakturaen fungerer nu, så vil den tage den sidst kendte kostpris.
At man så har valgt at fordele sin fragt ud på varen, og dermed forhøjet kostprisen for varen, så er det naturligvis denne forhøjede kostpris der anvendes som udgangspunkt næste gang der oprettes en vareleverandørfaktura.

Alternativet hertil vil være at lade sin fragt gå på en specifik konto istedet for at fordele det ud på varerne, så vil du ikke skulle rette prisen på produkterne i oprettelsesøjeblikket.

På baggrund af ovenstående finder jeg det ikke nødvendigt at ændre i den nuværende funktionalitet.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)