E-conomic = Økonomi system der IKKE HAR STYR PÅ ØKONOMI

0
Hej Vi kan ikke stole på vores kostpriser,  E-conomic ændre kost prisen hvis der har været negativ lager antal.

Har også en vare som er købt ind til 7,40 i 2014, så laver e-conomic nogle efterregulering tilbage i 2013 og nu står kostprisen til 6,94 ???  hvilket den aldrig har været .

Et Økonomi system, hvor jeg ikke kan stole på økonomien er IKKE GODT!!!!!!!
i Forslag » Lagerstyring af (520 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlæg om end jeg er ked af at høre at du ikke længere nærer tillid til den økonomi der fremgår i din e-conomic aftale.

Når man anvender vores Lagermodul, så har man også valgt at arbejde med en bogført lagerværdi der føres i gennemsnitlige kostpriser. Dette medfører naturligvis en beregning af gennemsnitsprisen hver gang vi sælger, køber eller regulerer vores lagervarer.

Dette medfører en lille udfordring når vi sælger varer der endnu ikke er lagerført. Det løser e-conomic ved at opsætte kommende efterreguleringer, disse har til formål at regulere det skønnede vareforbrug (baseret på vejl. kostpris) der er bogført ved salg af varen uden kendt kostpris. Dette har det ultimative formål at du rent faktisk kan stole på økonomien.

Det er naturligvis en forudsætning at man tager disse kommende efterreguleringer til efterretning når man eksempelvis afslutter et regnskabsår og laver en opgørelse af varelageret, hvis man her vælger at rette ind og regulere lageret på en balance dag, så giver det glimrende mening at fjerne de kommende efterreguleringer der kan påvirke værdien på varen næste gang den bliver indkøbt (selvom det først sker i det nye år).

Disse efterreguleringer fra tidligere år kan så, hvis de bliver efterladt, godt give nogle misvisende kostpriser når du får indkøbt varerne på lageret igen, hvilket jeg er overbevist om er det du har oplevet her.
Det kan heldigvis sagtens reguleres vha. lagerreguleringer, hvor du kan regulere prisen og antallet både op og ned.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)